taurus Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Vzhladom k tomu, ze U2 je momentalne asi to najlepsie, co nam PS3 ponuka a multiplayer naozaj zaujimavy, zakladam tento topic. Pridajte sem svoj nick a zahrajme sa Moj nick: rohlik78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 také hrávám celkem často, můj nick v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Muzete si pridat i me, sice nemam moc casu, ale rad bych si zahral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Muzete si pridat i me, sice nemam moc casu, ale rad bych si zahral :) Aky mas nick?.......Araym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 hraji také nick v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ujisko Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Zdravim....kdyby nekdo paril tuhle hru poslete sem nick pls...dame v ramci CZ muj nick. viz member:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 viz. můj podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leoboss Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Hrajes po netu jeste neco? dystak se ozvi na icq a muzem zaparit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 CHheVvy nebo Chewy ale až po Vánocích :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 leoboss pařím toho po netu vcelku dost když tak si mě přidej na psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 rohlik78 hrajem to dost casto...momentalne mam lvl 36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terny77 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Zdravim....kdyby nekdo paril tuhle hru poslete sem nick pls...dame v ramci CZmuj nick. viz member:) Ja. terny77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terny77 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 rohlik78 hrajem to dost casto...momentalne mam lvl 36 Rohliku, to je nahoda. Jednou jsem zahlid, ze proti mne hrajes a rikal jsem si, ze budes urcite cech. Jak jinak s tvym nickem. :) A ted jsem na tebe narazil tady. Ja mam zatim level 25. Dam si te o vikendu do pratel, ju ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Rohliku, to je nahoda. Jednou jsem zahlid, ze proti mne hrajes a rikal jsem si, ze budes urcite cech. Jak jinak s tvym nickem. :) A ted jsem na tebe narazil tady. Ja mam zatim level 25. Dam si te o vikendu do pratel, ju ? jasne, v pohode...pridam si ta tiez:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 muj je DafliCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Casto hraju U2 MP a hledam nejake schopne hráče třeba na coop survival :) Muj nick: Filca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 vysiel novy patch 1.03....neviete, co obsahuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 sory, jsem se sem dlouho nepodival... nick: Ondrass90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 vysiel novy patch 1.03....neviete, co obsahuje? http://blog.eu.playstation.com/2009/12/18/uncharted-2-among-thieves-title-update-3/ Nechce sa mi to prekladat :cheesygrin: Som si isty, ze to prekladat nemusim a pochopis to z toho, ze co sa zmenilo 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 vysiel novy patch 1.03....neviete, co obsahuje? Zmeny se tykaji hlavne mutliplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 nick VoKoCA . Nedame nekdy coop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 CHheVvy teprve ještě 11 ale hraju už :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ujo Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Já taky hraju U2 tak si mě mužete přidat nick Smoker0007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 dondimitrij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 "Ondrass90" .... i kdyz nemam moc cas, nekdy se tam ukazu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.