xUltimate Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Ahoj, koukal jsem, že už je ke stažení SAW a Left 4 Dead 2 na xko ... Bohužel pouze rapidshare ... Proto jsem Vás chtěl poprosit, zda by mi to někdo reupnul na share-rapid nebo czshare .... Kredity a thx samozřejmostí, díky .... ( pokud se do toho někdo pustí, napište uploaduju, ať vim, že na tom někdo maká ) ;) Prosím módy o přesunutí do správné sekce ... překlikl jsem se, sry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 sem to nepatří ne? a když koukneš na netu tak je někde najdeš tady nejsou jediný uploadeři .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 sem to nepatří ne? a když koukneš na netu tak je někde najdeš tady nejsou jediný uploadeři .) Někde na netu :roll: Od toho vám nabízím ty kredity, abyste mi to našli vy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Ahoj, koukal jsem, že už je ke stažení SAW a Left 4 Dead 2 na xko ...
Bohužel pouze rapidshare ...
Proto jsem Vás chtěl poprosit, zda by mi to někdo reupnul na share-rapid nebo czshare ....
Kredity a thx samozřejmostí, díky ....
( pokud se do toho někdo pustí, napište uploaduju, ať vim, že na tom někdo maká )
;)
Prosím módy o přesunutí do správné sekce ... překlikl jsem se, sry ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.