xUltimate Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 Ahoj, koukal jsem, že už je ke stažení SAW a Left 4 Dead 2 na xko ... Bohužel pouze rapidshare ... Proto jsem Vás chtěl poprosit, zda by mi to někdo reupnul na share-rapid nebo czshare .... Kredity a thx samozřejmostí, díky .... ( pokud se do toho někdo pustí, napište uploaduju, ať vim, že na tom někdo maká ) ;) Prosím módy o přesunutí do správné sekce ... překlikl jsem se, sry ... Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 sem to nepatří ne? a když koukneš na netu tak je někde najdeš tady nejsou jediný uploadeři .) Citovat
0 xUltimate Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 sem to nepatří ne? a když koukneš na netu tak je někde najdeš tady nejsou jediný uploadeři .) Někde na netu :roll: Od toho vám nabízím ty kredity, abyste mi to našli vy! Citovat
Otázka
xUltimate
Ahoj, koukal jsem, že už je ke stažení SAW a Left 4 Dead 2 na xko ...
Bohužel pouze rapidshare ...
Proto jsem Vás chtěl poprosit, zda by mi to někdo reupnul na share-rapid nebo czshare ....
Kredity a thx samozřejmostí, díky ....
( pokud se do toho někdo pustí, napište uploaduju, ať vim, že na tom někdo maká )
;)
Prosím módy o přesunutí do správné sekce ... překlikl jsem se, sry ...
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.