Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nej firma na pozáruční sevis konzolí


Conkvac

Recommended Posts

Zdravim všechny, jelikož jsem měl docela velký problém s mojí konzolí ,která potřebovala servis a nebyla už po záruce, přispívám sem osobní zkušeností s firmami, které tento servis provádí. Konzole měla klasickou chybu Červený kruh smrti (Ring of the Dead). S první firmou jsem se dohodl celkem rychle a komunikovala se mnou seriózně, avšak po odeslání konzole si ji nikdo nevyzvedl. Nevím kde byla chyba, ale byl sem rozhodnut ohlédnout se raději po nějaké jiné. Vrátila se mi tedy nevyzvednutá zpět. Byli jsme dohodnuti na ceně cca 1500Kč. Poté jsem našel jinou firmu, která mi servis nabídla za 2500Kč což bylo opravdu dost. Doufal jsem však, že se už předchozí situace nebude opakovat. Po domluvě jsem konzoli odeslal. Po asi 14 dnech, kdy se nic nedělo, jsem se pokoušel marně kontaktovat danou firmu. Nic se nedělo a odpovídala mi jen zřídka a velice neochotně. Nikdo z nás nevěděl kde konzole je. Po asi měsíci a půl dohadování se mi konzole vrátila zpět opět nevyzvednuta a na internetu české pošty jsem si našel, že balíček ležel na dané poště kam měl opravdu směřovat. Nikdo si ho opět, ale nevyzvedl. Konzole se mi díky skvělým a šetrným služba české pošty vrátila poškozena ještě víc než byla. Mechanika byla zaražena do konzole a uvnitř bylo slyšet chrastění. Byl jsem velice rozhořčen. Zkusil jsem konzoli zapojit do zásuvky a fungovala proto jsem doufal, že to nebude nic vážného a pokoušel jsem se najít ještě nějakou jinou firmu, která by to dala vše do původního stavu. Myslím si, že kdyby konzoli někdo vyzvedl nemusel se to stát. S českou poštou jsem se opravdu po přechozích zkušenostech nechtěl znovu dohadovat a tahat se o peníze. Našel jsem na internetu firmu www.playservice.cz, sídlíci v Praze, a domluvil se na opravě za 1000Kč. Konzoli jsem odeslal a byla zpět bez červeného kruhu a v původním stavu za týden. Konečná cena díky mechanickému poškození byla 1500Kč. Firma se mnou od začátku seriózně, ochotně a pravidelně komunikovala a vše mi předem oznámila. Velice tuto firmu doporučuji a doufám, že se vyvarujete mých chyb. Nechci nějak poškodit předchozí firmy proto nebudu udávat jejich jména. Případné doplňující dotazy rád zodpovím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obecně stejně nemá cenu dávat tuto opravu nějaké firmě , než autorizovanému servisu. Z důvodu toho že většina těch firem nemá potřebné vybavení , jestli můžu radit vyvarujte se komukoliv kdo Vám bude nabízet opravu xboxu , pokud se bude jednat o opravu třeba teplotní chyby , většinou se mění BGA komponenty na desce a to bez speciálních osazovacích strojů nikdo neudělá , tyhle firmy maximálně dají desku do trouby a zatopí a doufají , že si BGA sedna tak , že to bude fungovat!

V autorizovaným servisu Vám poskytnou kompletní profi servis , každá operace je tam ověřována kvalitářem a desky jsou po opravě testované zátěžovými testy.

Nevěřte nikomu kdo Vám bude nabízet domácí opravu Ring code!!!

jsou to amatéři a fušeři pokud se jedná o složitější opravy!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu