RWTF Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Čau , potřeboval bych radu ohledně instalace Adobe Illustratoru CS3 Program sem stáhnul a dal Setup , po inicializaci to napsalo že už jedna instalace probíhá a že mam nejdřív ukončit tu 1. instalaci. Jenže ona žádná neprobíhala , ale tenhle problém sem už vyřešil ( smazáním Installers v Common files ) a odinstalování zbytku v Total Unistall. Pak jsem instalaci skusil znovu , dal setup , proběhla inicializace , tamta tabulka s probíhající instalací už nenaskočila , ale jen co proběhla ta inicializace , tak se už nic nedělo. Koukal jsem i do správce ůloh a nic , nic neprobíhalo. Neví někdo co s tím? s HW by nemněli bejt problémy , v počítači už mám nainstalovanej Adobe Photoshop CS3 a běhá dobře- Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 U Photoshpu , musíš mít na začátku vyplí Internetovej prohlížeč, zkus to i u toho ilustrátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Všechno je vyplí , jen Total Commander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Refresh, nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Vyřešeno LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.