RWTF Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 Čau , potřeboval bych radu ohledně instalace Adobe Illustratoru CS3 Program sem stáhnul a dal Setup , po inicializaci to napsalo že už jedna instalace probíhá a že mam nejdřív ukončit tu 1. instalaci. Jenže ona žádná neprobíhala , ale tenhle problém sem už vyřešil ( smazáním Installers v Common files ) a odinstalování zbytku v Total Unistall. Pak jsem instalaci skusil znovu , dal setup , proběhla inicializace , tamta tabulka s probíhající instalací už nenaskočila , ale jen co proběhla ta inicializace , tak se už nic nedělo. Koukal jsem i do správce ůloh a nic , nic neprobíhalo. Neví někdo co s tím? s HW by nemněli bejt problémy , v počítači už mám nainstalovanej Adobe Photoshop CS3 a běhá dobře- Díky. Citovat
Cartman182 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 U Photoshpu , musíš mít na začátku vyplí Internetovej prohlížeč, zkus to i u toho ilustrátoru Citovat
RWTF Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2009 Všechno je vyplí , jen Total Commander Citovat
RWTF Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2009 Refresh, nikdo neví? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.