skier.n Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mám takový problém, na jedne pametovce jsem mel 2 profily, jeden se mi povedl smazat, coz mi vubec nevadilo, ale potrebuju nejak dostat savy ze stareho profilu na novy... Jde to? Jak nato,??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Jak profilu ? Myslíš z pameťovky na pameťovku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skier.n Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 porad se jedna o tu samou pametovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skier.n
Mám takový problém, na jedne pametovce jsem mel 2 profily, jeden se mi povedl smazat, coz mi vubec nevadilo, ale potrebuju nejak dostat savy ze stareho profilu na novy... Jde to? Jak nato,???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.