Skyt Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 http://www.hrej.cz/novinky/2007/05/17/psp-store-jeste-letos-scea-rika-snad-ano/ jakou tomu davate sanci??ja kdyz jde o sony,tak max 3% ze to zprovoznej do konce tohodle roku a 10%,ze to zprovoznej vubec;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 stejne si veci na PSP nekupuju ale stahuju tak je mi to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Květen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 ja taky no,ale jen me zajima,zda sony konecne neco dodrzi a konecne zas pro PSP neco udela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 já nic na psp nepotřebuju.... ;) music si stáhnu na netu a video stejně tak...takže já bych to určitě nevyužil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 jasne preco nie :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 ja vim,ze vsechno se da na internetu stahnout,ale tady jde o princip,ze sony konecne zase zacala neco pro PSP delat a jestli vubec to dotahne do konce ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 kdo ma CFW tak je to asi na nic ale tem ostatnim by se to mohlo dost hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Skyt
http://www.hrej.cz/novinky/2007/05/17/psp-store-jeste-letos-scea-rika-snad-ano/
jakou tomu davate sanci??ja kdyz jde o sony,tak max 3% ze to zprovoznej do konce tohodle roku a 10%,ze to zprovoznej vubec;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts