mcbazzy Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 ahoj všichni...Potřebuju pomoct...Dělal jsem si JB na iPodu 3G 32GB a pak jsem ho vypnul a teď potřebuju dát restore, ale nemam nikde software...Kde ho stáhnu???...Prosim o odkazy...Děkuju moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vrana.p Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Zdárek, restore asi nejlépe skrze iTunes: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mp3_a_audio/mp3_a_audio_nastroje/itunes-for-windows/?g[hledano]=itunes&g[oz]=9.0.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Všechny firmwary najdeš tady http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcbazzy Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Přes iTunes jsem to zkusil a tam mi to hází chybu...:-( Tak jsem zkusil oboje a ani jedno mi nejde...:cry:...Poraďte mi prosim...:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vrana.p Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 pokud je to chyba 3001 xD to znamená, že máš nejspíše XP, a jsi nahraný (pak vyzoušej, Visty, Mac, W7) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcbazzy Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Mno, mam za to,že je to chyba 3001...A XP mam, to je fakt...Tak to je v p..... Zkusim to zítra u kámošky na noťasu,ta má Visty...A pokud to nepůjde ani tak, tak si asi hodim mašli...:cry:...Snad to půjde...Všem mockrát děkuju za rady...Určitě se nějak pokusim odměnit...Zítra sem napíšu, jak to dopadlo, aby ostatní věděli... Tak je to v pořádku...Bylo to opravdu kvůli XP...Udělal jsem to na Vistách a bez problémů...Ještě jednou moc děkuju... mschEdit .// LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mcbazzy
ahoj všichni...Potřebuju pomoct...Dělal jsem si JB na iPodu 3G 32GB a pak jsem ho vypnul a teď potřebuju dát restore, ale nemam nikde software...Kde ho stáhnu???...Prosim o odkazy...Děkuju moc...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts