xxx Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Caute mate nejaky tip jak to spojit s xkem ? http://www.alza.cz/reroduktory-genius-home-theater-sw-hf-5-1-5005-d80917.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Caute mate nejaky tip jak to spojit s xkem ? http://www.alza.cz/reroduktory-genius-home-theater-sw-hf-5-1-5005-d80917.htm Mam taky tzhle bedny ale ne 5005 ale 5000 .Mam to udělaný tak že do beden mi de televize a xko už nemusim do beden dávat a funguje to jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Mam taky tzhle bedny ale ne 5005 ale 5000 .Mam to udělaný tak že do beden mi de televize a xko už nemusim do beden dávat a funguje to jak má. Kde je plnohodnotny zvuk 5.1? :cheesygrin: Take bedne su nanic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 mam to z beden dvojlinkou na konci cinch jak do sluchatek a do telky hraje to celkem dobre ale chtelo by to lepsí reseni protože mi pak ve predu trcí kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 mam to z beden dvojlinkou na konci cinch jak do sluchatek a do telky hraje to celkem dobre ale chtelo by to lepsí reseni protože mi pak ve predu trcí kabel Hrat to moze, ale z toho nedostanes plnohodnotne 5.1, ked to nema nejaky digitalny vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Sak o to mi jde tak mi porad jak to propojit a cim jestli mas napad kdyžtak i link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Ved ta zostava nema vstup opticky, ani koaxialny. Kup si nieco ine, ked chces mat plnohodnotny priestorovy zvuk 5.1. Najlepsie AV receiver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Kupovat nic noveho nebudu hrajou krasne a jenom kvuli xboxu nove? to rozhodne ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Kupovat nic noveho nebudu hrajou krasne a jenom kvuli xboxu nove? to rozhodne ne Tak nie len kvoli Xboxu :cheesygrin: Ja zvuk 5.1 vyuzivam aj na filmy, koncerty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jj to ja taky ten mam na PC a na xboxu to nepotrebuju kdyžtak a když tak mi staci to kino co bylo k telce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 cervenej a bilej cinch pichnes zezadu a vepredu si prepnes vstup a povalito. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jj tak to da se rict mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 cervenej a bilej cinch pichnes zezadu a vepredu si prepnes vstup a povalito. Ale 5.1 nepovali :cheesygrin: Maximalne ako ProLogic - zo sterea rozkodovane na 5.1, ale to v ziadnom pripade nie je plnohodnotny priestorovy zvuk 5.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak to je snad logicky, on sám rikal ze 5.1 na boxu nepotrebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak to je snad logicky, on sám rikal ze 5.1 na boxu nepotrebuje Tak potom bola tvoja poznamka zbytocna, pretoze on to ma zapojene...bavili sme sa o 5.1, on chcel vediet ako to zapoji na plnohodnotne 5.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxx
Caute mate nejaky tip jak to spojit s xkem ?
http://www.alza.cz/reroduktory-genius-home-theater-sw-hf-5-1-5005-d80917.htm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.