blistere Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 čus....hej zvětšila se mi lišta a ted nechce jit z5 jak byla zkoušel jsem to a nejde.-..pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 1) Chytni jí za okraj s zase zmenši ... 2) Pokud to nejde, klikni na ní pravou myší a odškrtni Uzamknout hlavní panel a opakuj bod 1 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nejde ani jedno ani druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Udělej mi screen ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 musis odkliknout Uzamknout hlavni panel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 musis odkliknout Uzamknout hlavni panel Psal že to udělal , a že mu to nejde :roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 jaka je podle tebe jina moznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Možná musí chytnou lištu a nemá se snažit jít s ní dolu ale naopak ještě nahoru, takže se mmu lišta objeví v takovém okně, to pak zavře a lišta bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 jo mám to...ják jsou ty tecky tak s nima jít nahoru....všem dávám thx PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blistere
čus....hej zvětšila se mi lišta a ted nechce jit z5 jak byla zkoušel jsem to a nejde.-..pls help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.