mám jednoduchej dotaz, nevíte jestli se dá nějak emulovat Xbox live server?
Nemyslím kvůli hraní on-line ale spíše kvůli downloadům. Protože pokud se někomu povedlo (nebo povede) oblbnout Xbox tak, že si bude myslet že je připojenej k oficiálnímu serveru, tak by šly hry a další věci, který nevyžadují DVD, stáhnout do Xka zadara. Nebo rovnou by mohl někdo udělat patch, kterej by zrušil ochrany a pálený hry by fungovaly i bez modu. Samozřejmě že sem hledal na netu ale vše co jsem našel byl fake, emulátor Xka nebo něco na způsob Xlinku.
btw tohle je můj první topic tady tak mě pls nekamenujte.
Otázka
Pathfinder
Hoj,
mám jednoduchej dotaz, nevíte jestli se dá nějak emulovat Xbox live server?
Nemyslím kvůli hraní on-line ale spíše kvůli downloadům. Protože pokud se někomu povedlo (nebo povede) oblbnout Xbox tak, že si bude myslet že je připojenej k oficiálnímu serveru, tak by šly hry a další věci, který nevyžadují DVD, stáhnout do Xka zadara. Nebo rovnou by mohl někdo udělat patch, kterej by zrušil ochrany a pálený hry by fungovaly i bez modu. Samozřejmě že sem hledal na netu ale vše co jsem našel byl fake, emulátor Xka nebo něco na způsob Xlinku.
btw tohle je můj první topic tady tak mě pls nekamenujte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.