ClayMore Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Múže mi tady někdo vysvětlit ja funguje například ChickHEN R2. Protože PSP se sekne kuli obrázku ale proč se pak naBOOTuje a upravenym FW :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Podívej se do Tutoriálů, a nabootuje se protože to pomocí toho seknutýho obrázku spustí h.bin kterej ten FW upraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jo to já samozřejmě vim ale proč to spustí ten h.bin ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Protoze je chyba v knihovne libTIFF, ve ktere pretece zasobnik do casti pameti, kam se dostat nemel. Tam pak vykona prikaz, ktery spusti binarni soubor h.bin a ten uz prislusne modifikuje fw.. na HEN.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Proč vykoná ten příkaz ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Protože to je chyba systému, systém prostě dovolí přetečení zásobníku, což je právě ta chyba které se využívá. proto to sony hned v dalšim patchi opravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 tim přetečenim zásobníku myslíš že PSP spustí h.bin. sory že se tak blbě ptam ale zajímá mě to a taky by mě zajímalo odkut to víte ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Precti si neco o exploitech, pak mozna pochopis a nebudes se blbe ptat. Dale si precti neco o debuggingu a nekde jsem mel i clanek o tom, jak objevovat takove chyby v PSP.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ClayMore
Múže mi tady někdo vysvětlit ja funguje například ChickHEN R2. Protože PSP se sekne kuli obrázku ale proč se pak naBOOTuje a upravenym FW :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts