THX Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Vypnul jsem si všechny pluginy a při hraní lbp mi nesvítí zelená diodka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grimmjow Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 vytahni kartu s psp a restartuj? sviti? pokud ne je to HW problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 No a co tak nesvítí, alespoň ušetříš elektřinu. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 omg co tohle resis?vis jak sem se snazil ja tohle udelat na svy 5.03GEN-B PSP 3k,a do ted mi to nejde..KEZ BY ME TO SLO!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jo jo taky bych hodně uvítal kdyby tá blbá ledka nesvítila :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
THX
Vypnul jsem si všechny pluginy a při hraní lbp mi nesvítí zelená diodka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts