Umberto Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 ZDAREC Prosím o radu, stáhnul jsem si FIFA 10 verzi CZECH a při vložení do xka mi to napíše hlášku MIXED MULTIMEDIA DISC a dá mi to jen na výběr otevřít mechaniku, nevíte někdo čím to může být, nebo co s tím můžu udělat, předem díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 fw mechaniky ? popr. mas patchnutou nebo nepatchnutou verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 enbo poskozeny iso enbo neumis vypalovat v patek jsem fifu vypaloval a jede my v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 fw mam 1.5 a vypálil jsem spoustu her bez problémů, jinak jsem ji vypálil bez patchnutí a zkusil jsem ji i patchnout a porad to stejný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 myslíte že mám iso znovu rozbalit, stahoval jsem to přez Jdownloader a on mi to rozbalil automaticky tak kdybyc to rozbalil manuálně já , nebo já nevím...poraďtě prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 abgx-em si to projel ze jo a jedine neco s mediem,dvd mechanikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 abgx jsem nepoužil, myslíte kdybych to tím projel a opravil tak že by to mohlo pomoci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 za 1.delej to vzdy za 2.alespon zjistime v cem je chyba jestli v tobe/vypalovace ci isu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 teď jsem to projel abgx tak to jdu zkusit vypálit a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 tak vyřešeno, po projetí abgx vše funguje...díky za rady...můžete to LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Umberto
ZDAREC
Prosím o radu, stáhnul jsem si FIFA 10 verzi CZECH a při vložení do xka mi to napíše hlášku MIXED MULTIMEDIA DISC a dá mi to jen na výběr otevřít mechaniku, nevíte někdo čím to může být, nebo co s tím můžu udělat, předem díky ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.