azumaninja Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Cau co je nejlepsi. PS2 PSP PS3 Xbox360.Chtel jsem se jenom zeptat protoze kamosi do me hustej ze je ps2 lepsi jak psp:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 rekni mi kde seženes od nekoho rozumnyho ps2 s cipem? to uz je lepsi psp... predstav si tohle:prides dom chces part ale nekdo s tvi rodiny rekne nenene ted se budu koukat na televizi. proste psp je nesrovnatelny s ps2 vim jen toze ps2 ma stejnou grafarnu jako psp. Ps:rozhodne se hodi do školy.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 to je skoda ze maj stejnou grafarnu to psp by mohlo mit lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 chlape ty tu porovnáváš hovn* (ps2) s kaviárem (ps3,x360) a pneumatikama (psp).takhle to porovnávat moc nejde.to je jasný že ps3 a x360 je lepší než ps2 a psp, a ps2 s psp taky nejde zrovna moc porovnávat podle mě,každý má svoje + a - a je to stejně skoro to samý,ale tak to je můj názor (ty pneumatiky a podobně to byl jen příklad :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 kdybys porovnal DS a PSP tak bych to bral ... ale kdyz porovnavas ps2 a PSP to moc nejde ... handheld je handheld a neni to konzole k TV. Rekni svym kamaradum ze melou blbosti. A ps2 a ps3 taky nemuzes moc srovnavat ... ps3 je treti generace playstationu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 hmm to je skoda myslel jsem si ze psp je lepsi nez ps2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 a co psp a wii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 a co psp a wii hele to se neda srovnavat ... na psp si nezahrajes jako na wii , ale wii si nevemes do skoly ... mam oba takze vim o cem mluvim ;) edit : proste nejde rict co je lepsi kdyz to je uplne neco jineho ! jo a pouzivej tlacitko edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 LOL trocha se mi zdá že ani nevíš jak která ta konzole vypada a jak se na ní hraje (prostě že o tech konzolích nic nevíš)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 LOL trocha se mi zdá že ani nevíš jak která ta konzole vypada a jak se na ní hraje (prostě že o tech konzolích nic nevíš)... ja nebo ten borec ? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 ja nebo ten borec ? ;) Ten borec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 kup si všechno a poznaš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Kup PSP ;) Na Next-Gen kozole je jeste brzy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Kup PSP ;) Na Next-Gen kozole je jeste brzy ;) Máš recht...zatím jsou moc drahé...a stejně k plnému prožitku hry potřebuješ HDTV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 rozhodně nejlepší je PS3, ale spíš bych šel do XBOXU360, protože používá pouze dvouvrstvá DVD a tudíš hry zabíraj místa = líp se stahujou z internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azumaninja
Cau co je nejlepsi. PS2 PSP PS3 Xbox360.Chtel jsem se jenom zeptat protoze kamosi do me hustej ze je ps2 lepsi jak psp:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts