Sike Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Brý večer :) Mám prozbu, vím žemito nevyjde ale chci to zkusit :( Předemnou je pondělí a úterý ( mám volno ) Chtěl jsem si zahrát COD4 MW2 stahuji to už od pátku a stále mám jen 6 pártů :(( Chtěl sem si o volnu vyzkoušet a zapařit tuhle novou hru ale všechno je tak pomale nemám na RAPIDSHARE učet takže musím čekat a ja kto tak vidím tak to ani do dneška stáhlé mít nebudu tak se vás ptám : Pujčil by mi někdo učet abych si to mohl stáhnout? Bohužel nevím jak odměnit kredyty nemám :(( Najde se mezi vámi hodna duše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 cau potrebujes vip ucty tak jse zaregistruj tady a mas je http://megarapid.eu/?partner=38786 nejlevnejsi sluzba na netu (hlavne nejlepsi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.