FeKka Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 :psp: FeKka's PSP SHOP :psp: Zmáčkni CTRL+F a vyhledej si, co potřebuješ :-) Prosím moc nepište do topicu otázky - pak se v tom ztrácím. Pište mi na mail/ICQ. ICQ a Mail najdete u INFOrmací Příští objednávka bude 25. Listopadu Příslušenství pro PSP 1000/2000/3000 ------------------------------------ ŠROUBOVÁK - Pro demontáž, Pro všechny PSP 35 Kč ANALOG ČEPIČKA - Černá, (asi) pro všechny PSP 89 Kč 16 GB MS Pro Duo - Zápis: 4.40 MB/s, čtení: 13.0 MByte/s 749 Kč PSP FAT/1000 ------------------------------------ SET - šipky; čtvereček, trojúhelníček, kolečko, křížek; spodní klávesová lišta - 99 Kč KRYT - Tvrdý, Průhledný - 99 Kč STEREO ZESILUJÍCÍ REPRÁKY - Dobíjí baterku, Černá, Pro PSP FAT/1000 - 599 Kč CELÉ ČERNÉ PSP - Kryt, Černá, Pro PSP FAT/1000 - 459 Kč PSP SLIM&LITE/2000 ------------------------------------ KRYT - Silikonový, bílý, na PSP 2000/3000 - 109 Kč KRYT - Silikonový, černý, na PSP 2000/3000 - 109 Kč CHRÁNIČ DISPLAYE - chránič displeje na PSP 2000/3000, nezakreje celý display, asi 1mm na každé straně vynechá, ale to ničemu nevadí. - 44 Kč KRYT - Přední, rudý, na PSP 2000/3000 - 169 Kč CELÉ ČERVENÉ PSP - Kryt, Materiál je o trochu křehčí, než originální; pro PSP 2000 - 459 Kč L + R Tlačítko - Modré, červené, průhledné, 2KS(jedné barvy) - 79 Kč 7 Analog. čepiček - Světle a tmavě modrá, růžová, bílá, šedá, 2 černé - 99Kč • Zboží nemám doma - objednávám ze skladu. • Objednávám každých 14 dní. • Vyhrazuji si čekací čas - něco není ani na skladě takže čekám, až jim to dovezou. • Nezaručuji, že součástky budou přesně sedět - nezkoušel jsem to. Každopádně by ale na 99% sedět měly. • Nezaručuji, že barva bude 100% shodná s tou na obrázku - na 99% by být měla. • Neodesílám hned, ale tak do třech týdnů - pokud vám vadí, že si chvilku počkáte tak si nic nekupujte. Nechci žádné nadávky za pomalé doručení po ICQ/mailu... • Pokud tady není věc, kterou hledáte tak mi napište na mail/ICQ a já se po ní podívám - možná ji mám ale nenapsal jsem ji sem • Na požádání po mailu/ICQ pošlu větší a podrobnější fotky. • Zboží STÁLE přidávám. • Prosím moc nepište do topicu otázky - pak se v tom ztrácím. Pište mi na mail/ICQ. • Moje ICQ je 578666204 a můj mail je wertman@email.cz • Platba PŘEDEM 1) • Napište mi na mail/ICQ jakou věc chcete a kolikrát ji chcete. 2) • Já vám odepíšu, kolik to dohromady bude celkem stát. 3) • Domluvíme se na způsobu platby a Vaší adrese. 4) • Až dojdou peníze, odesílám podle domluvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 ty delas i servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeKka Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 ty delas i servis? Jako jestli to tam nasazuju ;-) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Od kud jsi? Vzal bych kryt na Fatko + kdyby jsi mel hlavicku na joystick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeKka Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Od kud jsi? Vzal bych kryt na Fatko + kdyby jsi mel hlavicku na joystick Napiš mi na ICQ ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 no kdyz rikas ze budes pridava,tak by me zajimalo jestli bys svedl mi vymenit mechaniku na PSP3k... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeKka Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 no kdyz rikas ze budes pridava,tak by me zajimalo jestli bys svedl mi vymenit mechaniku na PSP3k... No nikdy jsem to nezkoušel takže asi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 tak nic mno :-),a vymenit sipky,a vubec all tlacitka za prijatelnou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeKka Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 tak nic mno :-),a vymenit sipky,a vubec all tlacitka za prijatelnou cenu? Prodám ti je. Je to fakt lehký, to si vyměníš sám, akorát to rozšroubuješ a vyměníš, nic na tom není ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 kolik za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeKka Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Šipky máš nahoře napsaný, myslim že to je 99. Ještě se kouknu na ostatní tlačítka. Napiš na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 388904074 napiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 bral uz nekdo tu 16GB karu? zajimaly by me zkusenosti v praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Taky se zajímám o tu kartu,ale je nofake nebo z DX ???? Další šitku nechcu :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 všechno je z dx. třeba ty modry/červeny L a R seženeš jedině tam a s největší pravděpodobností je všechno ostatní taky z dx. jinej zahraniční shop s náhradníma dílama na psp s dodáním 2 týdny mě nenapadá btw i ty obrázky se naprosto shodují s náhledama z dx :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 všechno je z dx. třeba ty modry/červeny L a R seženeš jedině tam a s největší pravděpodobností je všechno ostatní taky z dx. jinej zahraniční shop s náhradníma dílama na psp s dodáním 2 týdny mě nenapadá Právě a na 99% ta karta bude fake :blicismajlik: Je to nefer takhle vydělávat,když někteří to tu objednaj zadarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeKka Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Kartu budu brzo mít doma, takže napíšu jak to s ní je... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Taky bych rád věděl, jestli je ta karta NoFake......za 749,- by to byla kraasa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Taky bych rád věděl, jestli je ta karta NoFake......za 749,- by to byla kraasa :D ale tomu nikdo z nas neveri :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.