rygi Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 tak sem tak přemejšlej jak udělat řadící páku na pc a nechtělo se mi zapojovat do volantu tak sem přišel na způsob že bych mohl mechanicky zapojit na klávesnici použil jsem ze starý letecký páky kloub a páka byla na světě :D funguje to tak že se zatlačí páka do předu přitlačíto klávesu šipku do předu a zařadí .pochopitelně to musí bejt nastaveny ve hře a navrh sem dal pinpongový míček aby se páka držela líp vše funguje úplně v pořádku plynule řadí a je to alternativní řešení pro ty co nemaj volant s řadící pákou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 nobelovku za tohle :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Dobře ty ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 vraci se ti to do puvodni polohy po tom, co zaradis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 vraci se ti to do puvodni polohy po tom, co zaradis? ano vrací mám tam pružinku z tý letecký páky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.