Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

MP4 (formát pro PSP) také na Xbox360


Jajar

Otázka

Tak jsem dnes čirou náhodou zjistil, že X360-ka umí přehrávat i filmy na PSP :cheesygrin: . Došlo k tomu tak, že jsem si na kartu dal pár klipů ve *.wmv formátu, abych to ozkoušel. Jenže na kartě jsem měl i klipy z telefonu v *.mp4 a koukám koukám....Xbox je vidí. Tak na to kliknu a objevila se hláška, že je potřeba update pro přehrání tohoto souboru -> ok, připojím šňůru k netu, stáhnu update (zřejmě jen nějaký kodeky, mělo to asi 3MB) a hop, klip se přehrál! Takže mi to nedalo, mlasknul jsem na kartu SAW II, co mám přímo pro PSP a už jsem na to koukal :cheesygrin: . Jede to v pohodě na fullscreen, akorát se to seká....teda spíš to jede na nějakým nízkým FPS (připadá mi to tak 15-20, jako na mobilu). Pokud je ale slušná kvalita přímo MP4-ky, tak na TV je to v pohodě, řekl bych o něco lepší, než VHS (konkrétně SAW II jsem měl na 512kbps a ještě ve starém rozlišení 368x208, ještě zkusím nový formát pro CF s vyšším rozlišením i dat. tokem :) ).

Třeba je to pro hodně lidí nepodstatný, ale proč se o to nepodělit? Navíc pro mě je to dobrá zpráva, protože pokud mi někdo přinese film v *.avi, hned ho převedu do PSP, páč na monitor ze židle mě nebaví koukat a takhle si to můžu přehrát jak v práci v PSP, tak doma na X360 a původní AVI můžu klidně dát sbohem :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu