Lukesan Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 stahnul jsem hru a chtěl ji projet abx360... vyskočil mi tam žluty řádek a nevim jestli to mam palit jestli tam neni chyba tohle mi to napiše: Starting verification Loking for 8B3E5C57B9A0AE5B.ini in the online verifiled database There is no verifiled rip of this Xex/SS comvination in the online database Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination Verification failed Set autofix threshold to Level3 if you want to try and find a verified SS and Stealth files that match the Xex, and automatically patch them if found. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 V pohode to muzes vypalit :) Pokud tam neni nic cerveneho tak to tak nejak neresim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Oulon Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Lukan: Když to pak teda normálně vypálíš běží ti to pohodě? Protože s tim abgx360 moc neumim a nevyznám se v tom moc tak sem si stáhnul ještě MulleterBeta10.2 a ten mi u spousty her které nepsali v abgx nic červenýho tak píše že je iso soubor v háji. Tak nevim jestli to mám vypálit nebo ne. Potřeboval bych radu. Stáhnul sem si toho novýho Assassina a rád bych si ho zahrál ale je tu právě tenhle problém:(A tohle mi poslední dobou ten Mulleter píše často tak nevim jestli to mám zkusit nebo ne. Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Warp Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Online databaze ten disk jeste nezna. Jestli to chces mit verifikovane musis pockat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Oulon Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Díky za radu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nepouzivejte mulleter kolikrat vam to ma clovek rikat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nepouzivejte mulleter kolikrat vam to ma clovek rikat A vlastne preco? P.S. netreba nic, ani abgx. Patchnut na wave 2 a basta. Hadam po tomto banovani uz nik z vas nevlezie na Xlive s flashom! Ale nie som si isty niektorymi individuami:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukesan
stahnul jsem hru a chtěl ji projet abx360... vyskočil mi tam žluty řádek a nevim jestli to mam palit jestli tam neni chyba
tohle mi to napiše:
Starting verification
Loking for 8B3E5C57B9A0AE5B.ini in the online verifiled database
There is no verifiled rip of this Xex/SS comvination in the online database
Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination
Verification failed
Set autofix threshold to Level3 if you want to try and find a verified SS and Stealth files that match the Xex, and automatically patch them if found.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts