sbrother Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 potreboval bych vedet kdym mam net na psp a chci neco stahnout tak kde to mam otevrit vidim to jenom na pc a v psp nevim kde poradte pls:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Zalezi co stahujes, jestli stahujes soubory txt, zip, rar, exe ... tak to v psp nevidis ale kdyz chces stahnout hudbu anebo obrazky tak ti se ti tam vzdy vyhodi slozka, do ktere to chces ulozit :D .Tak treba mp3 soubory do /PSP/MUSIC | Obrázky do /PSP/PHOTO ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 ¨Jinak vse ostatni /PSP/COMMON ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DIESEL Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 ¨Jinak vse ostatni /PSP/COMMON ;) co myslis tim vse ostatni??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 co myslis tim vse ostatni??? co sem uz psal, soubory ve formatu na PC (txt, exe, rar...) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sbrother Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 ale tak ja jsem si chtel stahnou treba icq kde to mam v tom otevrit?hudbu a fotky to vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 ale tak ja jsem si chtel stahnou treba icq kde to mam v tom otevrit?hudbu a fotky to vim sakra, jak muzes stahovat ICQ na pc do psp :blink: vzdyt to tam NEspustis :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sbrother Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 no ja myslel ze jde mit icq na psp nebo ne?jsi mi psal z psp ne?predtim a jak jde stahnout windows? nevim kde a kam ho mam ulozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 :shock::shock::shock:loleq koukni se do topicu pro zacatecniky ...... na psp nemuzes spoustet win aplikace http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 no asi myslel ty windowsy co jsou upravený na psp... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sbrother Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 jo presne tak myslel jsem ty do psp jde to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 no jde,musíš to stáhnout (už nevim kde,podívej se někde tady na foru) a pak když to rozbalší tak to dáš do složky game a spustíš přes menu,ale stejně je to na prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sbrother Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 proc?muzu pak tam mit to icq bo ne?kdyz si to stahnnu z psp jde to bo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 togregor Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 omg.....pouzivej hledat nez zakladas novy topicy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 proc?muzu pak tam mit to icq bo ne?kdyz si to stahnnu z psp jde to bo ne?na icq nemusíš mítwindowsy ale(ani to nejde přes ně),najdi si tu afkim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sbrother Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 co je afkim?fakt to nejde jo to me stve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 co je afkim?fakt to nejde jo to me stve to ale nemyslíš vážně ne? proto sem ti napsal ten název aby sis to našel a ty se stejěn zeptáš,je to icq na psp:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sbrother Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 hledal jsem ale nic urcityho nemas nakej link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 hledal jsem ale nic urcityho nemas nakej link? třeba tady http://console-forum.net/showthread.php?t=372&highlight=afkim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 třeba tady http://console-forum.net/showthread.php?t=372&highlight=afkim anebo zde muj navod :) http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=7201 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 anebo zde muj navod :) http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=7201 to jsem sem chtěl dát ale vyhledávač mi to nenašel tak sem myslel že je to smazaný (i když nevim proč) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sbrother
potreboval bych vedet kdym mam net na psp a chci neco stahnout tak kde to mam otevrit vidim to jenom na pc a v psp nevim kde poradte pls:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts