PEchi Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 zdravím všechny, nevíte o tom někdo něco víc ? třeba jako kde by mi to udělali ? Mam 60gb verzi a všichni víme že se hřejou, nahlasv ětraj a v několika případech už i kixly...myslim že tohle by hlasitost i přehřávání efektivně vyřešilo.....budu rád když někdo povíte co víte http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps3-water-cooling-mod-solutions-available/ http://www.gearfuse.com/water-cooled-ps3-someone-was-bound-to-do-it/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 zkus kontaktovat ne pctuning.cz uživatele stoobi. Je šikovnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 tak bohužel prý konzole jsoú pro něj tabu....někdo další ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 škoda tomu bych to opravdu svěřil. No pak jěště z těch zkušenějších ZdenekSveda a Woyta. Víc už nevim. Přeju hodně štěstí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Nezni to zle, ale zalezi na tom, na kolik to prijde. Aby to totiz ve finale nebylo drazsi nez koupit novou konzoli, az ta stara kiksne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 na ceně mi až tak nezáleží, PS2 kompatibilita je to co zachranuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Aha, tak to ja mam normalne PS2, ale uz sem na ni asi rok nic nehral, takze ji nejspis stejne prodam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jo jo výjde tě levněj koupit PS2,aspoň budeš moct hrát i pálený PS2 hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Ja bych tu cenu vodního chlazení viděl okolo 3-4k můžeš použít i kompletní set vodního chlazení např. tady je set GIGABYTE 3D Galaxy (bohužel tento set se už koupit nedá ale je jich hafec jiných :) ) a v PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 a co se týče tý instalace něčeho podobnýho do mý konzole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Ja bych tu cenu vodního chlazení viděl okolo 3-4k můžeš použít i kompletní set vodního chlazení např. tady je set GIGABYTE 3D Galaxy (bohužel tento set se už koupit nedá ale je jich hafec jiných :) ) a v PS3 Notyvole ! To je strašný ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 strašný nestrašný..mě by to teda vubec nevadilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 strašný nestrašný..mě by to teda vubec nevadilo.... vždyť je to jako nemocniční lazar na kapačkách ... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 je to každého věc já bych to osobně taky nechtěl ani do bytu jenže já bych tomu moc nevěřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 vždyť je to jako nemocniční lazar na kapačkách ... ;-) jo ale když si na svojí šedinu zespodá šáhnu, je to horký a větrá to bomby nahlas....tohle určitě bude efektivnější a míň hlasitější....čili...why not...ať to vypadá jak to vypadá...já stejně s plejnem nikdy nehctěl hcodit nav ýstavy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Nebyla by ideální nějaká podložka s ventilátory jako se prodávají pod notebooky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 nejsem si jistej jestli by to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 chlad to dusikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 to se provede jak ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Sorry chlapi,ale používat "vodní chlazení" u PS3 je naprostá zbytečnost. Původně jsem chtěl použít jiný výraz,ale nerad bych se tady kohokoliv dotknul :angle: PlayStation 3 je sama o sobě dostatečně dimenzovaná na zátěž jakýhokoliv charakteru a pokud jde o "přehřívání",tak nic není tak horký jak to vypadá. Základem jak u výpočetní elektroniky předejít potížím jako je větší zahřívání,je její uložení, dostatečný přísun čerstvýho vzduchu a hlavně,hlavně čistota samotnýho přístroje. Uložením PS3 mám na mysli její umístění v prostoru,minimálně viz.foto http://www.mojefoto.net/main/index.php?fotoid=16223&UA=1136&UK=17 ,kde bude mít kolem sebe opravdu dostatek místa,jak pro přívod čerstvýho vzduchu,tak stejný dostatek místa pro odvod vzduchu ohřátýho. Znám případy,kdy například nový majitel narval svojí PlayStation 3 do police mezi knížky (!!!) a potom chodil na reklamace a strašně se divil,že mu přístroj nefunguje jak by měl. To je ukázkový příklad demence,jinak to bohužel nazvat nelze. Pominu-li fakt,že schovat designový skvost jakým PlayStation 3 rozhodně je, je sám o sobě "hřích",ale zůstanu-li čistě u funkčnosti,tak mi nad některým jednáním lidí zůstává rozum stát,prostě mi to hlava nebere. Další z často viděných a nerozumných nešvarů je umisťování výpočetní techniky na koberec,to je kapitola sama pro sebe. Opravdu nevím jakou představu a informace lidé při koupi PS3/XB360 o přístroji mají,ale uvědomují si vůbec,že si domů pořizují výkonnou elektroniku,o kterou je třeba se náležitě starat? Tohle není proboha nějaký praštěný Tamagotchi :ziped: Jinak konzoli (a nejen jí) rozhodně neprospívá ani "vydejchanej" vzduch v nechutně přetopeným pokoji. Sáhněte si do svědomí a vybavte si jak často a důkladně třeba teď v zimě větráte a pochopíte,co tím mám na mysli ;) A máme tady zlatý hřeb večera,tj. udržování čistoty. Stejně jako u lidí,i u výpočetní techniky platí,že čistota je půl zdraví a úspěchu :) Nás ohrožují bakterie nebo viry a největším nepřítelem výpočetní elektroniky je prach,díky kterýmu je PS3 zatěžovaná víc než sebenáročnější hrou hranou 14 dní v kuse.. Docela by mě z celkovýho hlediska zajímalo,kolik hráčů a uživatelů se o tu svojí PS trojku a o její kondičku zajímá a několikrát do roka jí (kromě klasický,pravidelný týdenní údržby z venčí) pořádně profoukne "dutiny" a zbaví jí nánosu prachu,který se v ní solidním tempem hromadí. Nebo prostě jen paříte a doufáte,že se to zanesení prachem odstraní samo? Odhaduju,že takových lidí,kteří párkrát do roka svojí elegantní PlayStation 3 důkladně profouknou a dopřejou jí "kompresorovou očistu" (která má za následek uvolnění jejích dýchacích cest) asi moc není. Spíš to vypadá tak,že si řada uživatelů myslí "PC taky nečistím a běží,tak proč se starat o nějakou konzoli",ale uniká jim podstatný fakt,že klasický stolní PC je krabice,kde se schová i mrtvá myš nebo nedělní oběd,ale v upnutým "kabátu" PS3 neni místo ani na sezamový zrnko z rohlíku,natož na letitou haldu prachu :roll: Prach se kupí,zanáší každý myslitelný kout,konzole se zadýchává čím dál víc a z kdysi téměř neslyšnýho přístroje se stává hlučná "bestie",která hlučností trumfne i vysavač po prababičce. Nakonec se konzole prachem doslova "zadusí" a Vy jste vtažený do kolotoče jménem reklamace. A přitom stačilo tak málo a podobnýmu scénáři jednoduše předejít... Takže upřímně chlapi, místo vymýšlení šíleností typu "vodní kapačka" bych všem majitelům PS3 (XB360/PC) doporučil se nejdřív zaměřit na vnitřní i venkovní čistotu přístroje a samozřejmě i na místo,kde leží a odkud musí plnit Vaše nemalý nároky. Až potom bych se začal pomalu uchylovat ke zbytečnostem typu "přídavný větráčky" a "vodní chlazení".. Na závěr mi to nedá,abych nepoužil větu ze zdravotnictví - Užívat si to jo,ale prevence (ochrana) žádná :) nekamenujte mě,někdo tu osvětu dělat musí :cheesygrin: Zdar a sílu,žijte v míru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.