Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin's Creed II

saberrider

Recommended Posts

Zdar lidi, hraji tuto super gamesu, ale ve třetím nebo čtvrtém kole, prostě ze začátku hry je kolo, kde se mám za určitý čas někam dostat, jenže když jsem zrovna v části, kde skáču přeš střechy, tak mi celý x360 zamrze. Zkoušel jsem hru znova vypálit a zase to samé. Nevíte co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdar lidi, hraji tuto super gamesu, ale ve třetím nebo čtvrtém kole, prostě ze začátku hry je kolo, kde se mám za určitý čas někam dostat, jenže když jsem zrovna v části, kde skáču přeš střechy, tak mi celý x360 zamrze. Zkoušel jsem hru znova vypálit a zase to samé. Nevíte co s tím?

Na jakou wave jste to patchovali ?

Odkaz ke komentáři

já na wave 3....

Tak to asi nemá souvislost. Já to dával na wave 2 a když jsem to udělal jen přes ppf-o-matic3 tak mi mulleter nezaškrtnul nějaký video. Tak jsem to patchnul nejdřív na wave 3 a pak teprv na wave 2 a je to zaškrtlí. Tak mi napadlo, jestli to nemohlo bejt tim, ale takhle netušim.

Odkaz ke komentáři

mám malý problém

AC2 mi taky zamrzá a ja nevím čím to je,napadlo mě protoze se taky zaseknu jako saberrider na tom samým místě ale když sem dodělal první kolo tak mi to hodilo neco jako achievement ale bylo to to uplay nebo nejak tak napadlo mne jestli to není treba tim nejaka chyba nebo nevim

Odkaz ke komentáři

Tak to asi nemá souvislost. Já to dával na wave 2 a když jsem to udělal jen přes ppf-o-matic3 tak mi mulleter nezaškrtnul nějaký video. Tak jsem to patchnul nejdřív na wave 3 a pak teprv na wave 2 a je to zaškrtlí. Tak mi napadlo, jestli to nemohlo bejt tim, ale takhle netušim.

Dobře,ale jak to patchu na wave 2 potom...já to dělám prostě jenom v ppf-o-matic3 a pak už s tím nic nedělám...jak to mám dát na wave 2??:roll:

Odkaz ke komentáři

Dobře,ale jak to patchu na wave 2 potom...já to dělám prostě jenom v ppf-o-matic3 a pak už s tím nic nedělám...jak to mám dát na wave 2??:roll:

Někde tady je návod na převod wave 4 na 3 v abgx360. A pak to teprve dělám v ppf 3 na wave 2. Jestli máš liteon a FW 1.5 tak ti to půjde ok. A jestli všechno patchuješ na 2 wave, tak si stáhni xdvdmulleter. Tam je to hned jasný, jestli to iso má všechno, co má mít. Kdyžtak mi napiš PM.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu