saberrider Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Zdar lidi, hraji tuto super gamesu, ale ve třetím nebo čtvrtém kole, prostě ze začátku hry je kolo, kde se mám za určitý čas někam dostat, jenže když jsem zrovna v části, kde skáču přeš střechy, tak mi celý x360 zamrze. Zkoušel jsem hru znova vypálit a zase to samé. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Napálil si tú istú verziu ? Možno máš zlý rip .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metlaaa Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Taky mi to zamrzá...a nehorázně mě to sere..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Kolko mate odohrane v % (STATS)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saberrider Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Memory 1, sequence 7, 7,2%, Petrucios Secret Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metlaaa Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 ví teda někdo kvůli čemu to je?:( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Zdar lidi, hraji tuto super gamesu, ale ve třetím nebo čtvrtém kole, prostě ze začátku hry je kolo, kde se mám za určitý čas někam dostat, jenže když jsem zrovna v části, kde skáču přeš střechy, tak mi celý x360 zamrze. Zkoušel jsem hru znova vypálit a zase to samé. Nevíte co s tím? Na jakou wave jste to patchovali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metlaaa Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 já na wave 3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Pravdepodobne máte všetci ten Megaware rip .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Pravdepodobne máte všetci ten Megaware rip .. Ja mam od megaware a ziadny problem - sequence 8, memory2, STATS synchronisation 48%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouzeftw Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 hmm lidi jdu tu gamesu vyzkouset, jestli mi to taky bude zamrzavat tak se asi zcvoknu protoze sem se na to dlouho tesil :DDD jinak jak poznam jestli mam tu megaware verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 já na wave 3.... Tak to asi nemá souvislost. Já to dával na wave 2 a když jsem to udělal jen přes ppf-o-matic3 tak mi mulleter nezaškrtnul nějaký video. Tak jsem to patchnul nejdřív na wave 3 a pak teprv na wave 2 a je to zaškrtlí. Tak mi napadlo, jestli to nemohlo bejt tim, ale takhle netušim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 hmm lidi jdu tu gamesu vyzkouset, jestli mi to taky bude zamrzavat tak se asi zcvoknu protoze sem se na to dlouho tesil :DDD jinak jak poznam jestli mam tu megaware verzi? Tam , kde si to sťahoval , to určite bolo písané :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 me taky dnes celkem sem cumel a prisusuzoval to hranim cely den :D ale asi ne kdyz tak koukam po tom co pisete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Já mam taky verzi od megaware a už to mám skoro projeté,takže tím to asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 ja to mam od pcmakera ale ten to ma asi od megaware jinak je to tam kam priplujete tou lodi s Da vincim ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Nevim jestli to stim souvisi, ale u Batmena to delalo pri pouziti patche na W2 s verzi Wawe3_jk.ppf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metlaaa Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 tak kde je kruci problém..? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 no taky me to zamrzlo ale skoro az u konce a docela me to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 ja mam tu samou hru a v pohode stahoval sem to pres share-rapid a vypalil v DVDdecryptor a jede na 100% tak tez takze nevim no treba je chyby u vas a ne ve hre ze?treba taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 mám malý problém AC2 mi taky zamrzá a ja nevím čím to je,napadlo mě protoze se taky zaseknu jako saberrider na tom samým místě ale když sem dodělal první kolo tak mi to hodilo neco jako achievement ale bylo to to uplay nebo nejak tak napadlo mne jestli to není treba tim nejaka chyba nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Problém bude v patchy nebo firmwaru. Já mam FW 1.5 a šlape to ok (mam 80% odehráno). Patchoval jsem to přes abgx na wave 3 a pak ppf-o-matic na wave 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metlaaa Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Tak to asi nemá souvislost. Já to dával na wave 2 a když jsem to udělal jen přes ppf-o-matic3 tak mi mulleter nezaškrtnul nějaký video. Tak jsem to patchnul nejdřív na wave 3 a pak teprv na wave 2 a je to zaškrtlí. Tak mi napadlo, jestli to nemohlo bejt tim, ale takhle netušim. Dobře,ale jak to patchu na wave 2 potom...já to dělám prostě jenom v ppf-o-matic3 a pak už s tím nic nedělám...jak to mám dát na wave 2??:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Dobře,ale jak to patchu na wave 2 potom...já to dělám prostě jenom v ppf-o-matic3 a pak už s tím nic nedělám...jak to mám dát na wave 2??:roll: v tom případě už z toho máš wave 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Dobře,ale jak to patchu na wave 2 potom...já to dělám prostě jenom v ppf-o-matic3 a pak už s tím nic nedělám...jak to mám dát na wave 2??:roll: Někde tady je návod na převod wave 4 na 3 v abgx360. A pak to teprve dělám v ppf 3 na wave 2. Jestli máš liteon a FW 1.5 tak ti to půjde ok. A jestli všechno patchuješ na 2 wave, tak si stáhni xdvdmulleter. Tam je to hned jasný, jestli to iso má všechno, co má mít. Kdyžtak mi napiš PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.