ClayMore Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Vžicky mě zajímalo k čemu je PSP fat infra port. :? Dik za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 muzes s nim treba ovladat televizi nebo posilat soubory z mobilu ale je to pomale takze nevyuzitelne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Nemohl by jste mi nekdo sehnat program na ovladani TV? Dal bych 400crdts za funkcni odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Nemohl by jste mi nekdo sehnat program na ovladani TV? Dal bych 400crdts za funkcni odkaz. http://console-forum.net/showthread.php?t=6704 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Dik za odpověď :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pol255 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ale prd :D,na prepinani tv zarucene pouzij irshell,diky nemu presne nastavis psp tim ze si sejme kod z ovladace k televizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 pol255: jak, prosimte? Ja jen vim, ze je tam seznam zarizeni, z toho si vyberes a pak TV ovladas - vubec nevim o tom, ze by to dokazalo sejmout kod z ovladace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 LoL Anonymous_ bydlim do tebe asi tak kilometr muze mnekdy zajít do mekáče tam kousek od vás :D p.s. sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ClayMore, a to jsi vymyslel jak.. Jsem si jisty, ze z fora tu vi.. tak <6 lidi, kde bydlim a ty to urcite nejsi. Uz jenom protoze tu zadnej mekac nemam. A precti si PM, mas tam jeden warn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Anonymous_ iRShell to ma sam to hodne vyuzivam staci jen dat na psp treba krizek a na ovladaci zmacknes jakej chces "cudlik" a mas to v psp ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ClayMore
Vžicky mě zajímalo k čemu je PSP fat infra port. :? Dik za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts