Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozdil mezi sety XBOXu

Otázka

Odesláno

Dobry den,

rozhodl jsem se si koupit XBOX a chtel bych poradit jaky je rozdil mezi temito dvema sety.

Jaky je rozdil mezi timto

http://shop.computershop.cz/eshop/?cls=stoitem&stiid=83199

a timto

http://shop.computershop.cz/eshop/?cls=stoitem&stiid=83198

U zadneho prodejce neni napsane jake hry jsou v tom obsazeny.

Myslim si ze v tom prvnim je GTA 4, GTA 4:Lost and Dammed a GTA 4:The Ballad of Gay Tony v tom druhem je jen GTA 4:The Ballad of Gay Tony

Ale jsou to jen domnenky, takze se potrebuji poradit.

Vsem moc dekuji za rady.

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ted jsem se dival na softcom a tam pisou ze ten prvni bundle se prestal vyrabet. Asi je to pravda, protoze at jsem hledal jak jsem chtel tak v zadnym obchode, kterej jsem na netu nasel, tak ho nemeli skladem:-(

Oni v tom maj prodejci peknej bordel ja jsem chtel taky tu verzi s tema vsema GTA4 objednal jsem ji a přisla jen ta s liberty city stories, jinak jsou tam oba datadisky na jednom DVD a při spusteni si vybiras ktery hrat. VErze pouze s datadiskem TONY neni. Pak jsem tam volal a řikali že maj blbej popisek že tamtu v realu nikdy neměli.

• 0
Odesláno
Oni v tom maj prodejci peknej bordel ja jsem chtel taky tu verzi s tema vsema GTA4 objednal jsem ji a přisla jen ta s liberty city stories, jinak jsou tam oba datadisky na jednom DVD a při spusteni si vybiras ktery hrat. VErze pouze s datadiskem TONY neni. Pak jsem tam volal a řikali že maj blbej popisek že tamtu v realu nikdy neměli.

to jsi měl smůlu. Já jsem si normálně koupil tu GTA IV + datadisky. Je to samozřejmě všechno v jedné krabičce. Na jednom DVD máš normální GTA IV a na druhém GTA: Episodes From Liberty City.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu