jonny18 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Dobry den, rozhodl jsem se si koupit XBOX a chtel bych poradit jaky je rozdil mezi temito dvema sety. Jaky je rozdil mezi timto http://shop.computershop.cz/eshop/?cls=stoitem&stiid=83199 a timto http://shop.computershop.cz/eshop/?cls=stoitem&stiid=83198 U zadneho prodejce neni napsane jake hry jsou v tom obsazeny. Myslim si ze v tom prvnim je GTA 4, GTA 4:Lost and Dammed a GTA 4:The Ballad of Gay Tony v tom druhem je jen GTA 4:The Ballad of Gay Tony Ale jsou to jen domnenky, takze se potrebuji poradit. Vsem moc dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 V tom prvním by měla být samotná hra GTA IV a ještě k tomu datadisky a u toho druhýjo jen ten jeden datadisk... tak to vidím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Diky za odpoved. Taky si to tak myslim, no uvidime az si ho koupim (tu prvni verzi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Nasel jsem na netu v jednom obchode, ze v tom druhym setu jsou vsechny tri GTAcka. Kuknete se na link dole. http://www.tpd.sk/katalog/detail/?detail=9379&utm_source=pricemania&utm_medium=pricemania-porovnavanie&utm_campaign=vianoce_2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Takze je to jasne v tom prvnim setu je GTA IV a GTA IV: Epizodes from Liberty City a v tom druhym je jen GTA IV: Epizodes from Liberty City. Stejne nechapu vyznam toho druhyho bundlu, protoze podle me vetsina lidi si koupi ten prvni protoze je tam navic to GTA IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ted jsem se dival na softcom a tam pisou ze ten prvni bundle se prestal vyrabet. Asi je to pravda, protoze at jsem hledal jak jsem chtel tak v zadnym obchode, kterej jsem na netu nasel, tak ho nemeli skladem:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honzikkk Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ted jsem se dival na softcom a tam pisou ze ten prvni bundle se prestal vyrabet. Asi je to pravda, protoze at jsem hledal jak jsem chtel tak v zadnym obchode, kterej jsem na netu nasel, tak ho nemeli skladem:-( Oni v tom maj prodejci peknej bordel ja jsem chtel taky tu verzi s tema vsema GTA4 objednal jsem ji a přisla jen ta s liberty city stories, jinak jsou tam oba datadisky na jednom DVD a při spusteni si vybiras ktery hrat. VErze pouze s datadiskem TONY neni. Pak jsem tam volal a řikali že maj blbej popisek že tamtu v realu nikdy neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Oni v tom maj prodejci peknej bordel ja jsem chtel taky tu verzi s tema vsema GTA4 objednal jsem ji a přisla jen ta s liberty city stories, jinak jsou tam oba datadisky na jednom DVD a při spusteni si vybiras ktery hrat. VErze pouze s datadiskem TONY neni. Pak jsem tam volal a řikali že maj blbej popisek že tamtu v realu nikdy neměli. to jsi měl smůlu. Já jsem si normálně koupil tu GTA IV + datadisky. Je to samozřejmě všechno v jedné krabičce. Na jednom DVD máš normální GTA IV a na druhém GTA: Episodes From Liberty City. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Ja vim jakej to ma obsah, ja si to taky koupil. A myslim ze jsem byl posledni kdo si to tam koupil, protoze hned dalsi den to tam meli nedostupny a do ted se nic nezmenilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jo ale ted uz xbox nemam. Tyden na to co jsem ho mel, tak jsem ho vymenil za PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jonny18
Dobry den,
rozhodl jsem se si koupit XBOX a chtel bych poradit jaky je rozdil mezi temito dvema sety.
Jaky je rozdil mezi timto
http://shop.computershop.cz/eshop/?cls=stoitem&stiid=83199
a timto
http://shop.computershop.cz/eshop/?cls=stoitem&stiid=83198
U zadneho prodejce neni napsane jake hry jsou v tom obsazeny.
Myslim si ze v tom prvnim je GTA 4, GTA 4:Lost and Dammed a GTA 4:The Ballad of Gay Tony v tom druhem je jen GTA 4:The Ballad of Gay Tony
Ale jsou to jen domnenky, takze se potrebuji poradit.
Vsem moc dekuji za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.