WoKo_O Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Takže tento tutoríál je pro lamy jako jsem já..slouží k tomu abyste věděli jak vměnit prední kryt psp (i kdyz to většina ví) za účelem výměny nebo vyčištení.. Takže co budeme potřebovat: Budete potřebovat nějaký šroubovák nejlépe s označením PH-0x60 (btw:..o něm sem zakládal dva nesmyslný topici :D) Tak a ted jdeme na sundání krytu: 1.Sundejte výko baterky a vyndejte baterku.Pod baterkou jsou čtyři šroubky..dva nahoře a dva pod nálepkou kterou musíte ztrhnout,tím však ztrácíte záruku na psp,(viz.foto).. 2.Odšroubujte všechny čtyry šroubky pod baterkou,dva naproti šroubkům od baterky a jeden ze spoda psp: a)čtyry šroubky pod baterkou: b)dva naproti šroubkům od baterky: c)a jeden ze spoda psp: 3.Tak ted máte vyšroubované šroubky a ještě před tim nez sundáte kryt musíte sundat ,,čepičku,,joysticku.To uděláte tak že jí chytnete mezi prsty a trochu zatáhnete.. 4.Opatrně sundáte přední kryt..ted vydíte psp ve své kráse ze vnitř a můžete měnit co se vám zachce podle odvahy a zručnosti,ale pozor jestli budete měnit spodní tlačitka(home,start,volume,..),ty jsou uprostřed přilepeny,tak dejte pozor at si nějaké z nich neutrhnete jako já.. :D 5.Pokud by jste měnily kryt psp joystick ze starého psp dostanete tak že povolíte dva šroubky na střibrném plíšku,kterými je joystick připevněn na kryt,a prišroubujete na nový kryt.. Nandani krytu z5 na psp je stejná operace akorát pozpátku..:D(ale to doufám dojde všem)...Jo a ješte to že vam na displayi zůstane prach je myslim jasný a neznám způsob jak to obejít..takže nebudte měký a toho prachu si nevšímejte..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 pekny navod ;) ale mel si to dat do tutorialu :) btw. jeste by sem hrube vyznacil body (1,2,3...) aby to bylo prehlednejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 pekny navod ;) ale mel si to dat do tutorialu :) btw. jeste by sem hrube vyznacil body (1,2,3...) aby to bylo prehlednejsi.prej do tutorialu muzou davat jen admini...a ty vyznacene body se delaj jak.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 prej do tutorialu muzou davat jen admini...a ty vyznacene body se delaj jak.?? das pred a po [b]1[/b*] vysledek: 1 ale bez hvezdicky BTW: napsal bych, ze odlepeni nalepky, se straci zaruka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 prej do tutorialu muzou davat jen admini...a ty vyznacene body se delaj jak.?? dole kdyz upravujes prispevek tak tam mas vbCode a na to kdyz kliknes tak tam to je btw. mne jde dat tutotial do tutorialu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 dole kdyz upravujes prispevek tak tam mas vbCode a na to kdyz kliknes tak tam to je btw. mne jde dat tutotial do tutorialu ;)mas asi nakou vetsi hodnost jak ja.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Mam mozna mensi problem jednou se mi odendala cepicka joysticku zalepil jsem ji vterinovim lepidlem nevim jestli vindam jde tžo i bez toho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Mam mozna mensi problem jednou se mi odendala cepicka joysticku zalepil jsem ji vterinovim lepidlem nevim jestli vindam jde tžo i bez toho?? to se nemá lepit omg to se nasazuje :roll: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Mam mozna mensi problem jednou se mi odendala cepicka joysticku zalepil jsem ji vterinovim lepidlem nevim jestli vindam jde tžo i bez toho??no celkem si to podelal..:D jak rikal milux ta cepicka se nema prilepit..:D ta cepicka se da snadno sundat a stejne tak snadno i nandat..takze ted si s tim delej co chces..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 WokOnaToR:Návod je pěknej,ale jestli se nepletu tak pod baterkou stačí vyšroubovat jen ty dva černé srouby ty dva malé nejsou potřréba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 WokOnaToR:Návod je pěknej,ale jestli se nepletu tak pod baterkou stačí vyšroubovat jen ty dva černé srouby ty dva malé nejsou potřréba.jestli ti to tak slo tak nevim..ja to nezkousel..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 souhlasim s Prédátorem... nevim proč všichni, kdo dělají návod na výměnu předního krytu píšou, že se musí vyndat i ty 2 malinký SVĚTLÝ šroubky pod baterkou... ty přece drží jenom ten rámeček pod displejem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeMcK Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 no jo ale kdyz to sundas tak je to lepci a s tim analogem skus redidlo ale bacha. jinak sundat to muzes i s joystickem ale vymenit ho nemuzes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Je to asi stejný jako na Slim že?Protože mám Slim tak nevim mno...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 jen mala otázka co se stane kdyz pred sundaním krytu nesundam tu cepicku joysticku neudelal sem to(a blbne mi joystick je to tim?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 tim ze si nesundal cepicku to nebude..kdyz sem sundava kryt tak se cepicka sundavat nemusi..to jen kdyz davas joystick na jiny kryt..nevim co se mohlo stat..skus se na to podivat...nebo co ti ten joystick dela.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Mohlo by to být třeba špatným dotykem.Tím že jsi sundal čepičku se tomu nic nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 ak ti blbne joistick tak je vo vnutri taka gumicka - vodiva guma , mne sa to ties stalo treba ju napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Díky za návod, ale nejde něják vyměnit přední kryt bez toho abych ztratil zárruku ? EDIT: Kua, ty zasrané černé šroubky nejdou odšroubovat, nevíte někdo co s tím, teď sem je úplně skřivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 mě taky nejdou ty černý šroubovák vůbec nezabere sakra to mě ale hodně štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 ja sem je odsruboval vsecky... kupte si mensi sroubovak a ne ten co pouzivate doma na vsechno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 mám šroubovák PZ 0x 60 od firmy NAREX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaster Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Dá se použít přední kryt pro PSP SLIM na PSP FAT??? Nikde jsem nenašel e-shop kde by prodávali přední kryt na PSP FAT, všude jen PSP SLIM, tak bych chtěl vědět, jestli je mezi těma kryty nějaký rozdíl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 predni kryt na fatko ti prodam ja... kdyztak PM kryt ze slimka na fat nesedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 zdravim pokud by nekdo chtel poradim jak to udelat u PSP slim je tam trochu rozdil a to ten ze sroubky sou 2 i ze zhora konzole a pod baterkou jen ty stribrny jinak stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.