Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

repro Logitech Z-2300 ... jo nebo ne?

GameEs

Otázka

Eh. Potřeboval bych poradit nějaký repro který slušně hraje a zapojím do něj naráz notebook (jack), TV, x360 a PS3. Podmínkou je aby bylo minimálně PS3 zapojeno optickým kabelem :D. A nemusí to bejt teda ani 5.1 ale bylo by to optimální.

Předem díky :).

Značky který mi byly doporučeny - Altec Lansing, Logitech, Onkyo. :D

edit. ok kua stačí mě aby to mělo optiku a aby to hrálo kvalitně a může to bejt i 2.1 když to hraje dobře, a proč nemůžu v CZ najít Altec Lansing mi vysvětlete, dík xD

edit2: změna.. chci 2.1 repro.. už sem skoro rozhodnutej pro Z-2300 tak mi to zkuste rozmluvit, popř. mě v tom podpořit, nebo mi doporučit nějaký jiný. xD

edit3: tak sem změnil kompletně celej název topicu a ptám se jen majitelů týhle sestavy jestli brat nebo nebrat. Díky :D. popř. doporučte lepší :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No dát 5k za repro a 5k za receiver se mi fakt zrovna moc nechce ^^

edit. ok kua stačí mě aby to mělo optiku a aby to hrálo kvalitně a může to bejt i 2.1 když to hraje dobře, a proč nemůžu v CZ najít Altec Lansing mi vysvětlete, dík xD

edit2: ok tak řekněme že cenovej strop je tohle http://www.gsmtelefony.cz/index.php?cat=0&idx=193307 .. a teď mi posílejte linky na jim podobný :D.

Odkaz ke komentáři

• 0

Osobne mam Z-5500 a jsem s nima maximalne spokojenej (jedina vec je ze spatne filtruji napajeci napeti a kdyz treba v byte nekdo pusti mirkovlnku nebo nebo zravou lampicku tak v nich lehce lupe), tak ze Logitech serie Z muzu jedine doprucit. THX Multimedia certifkace taky o necem svedci tak ze se nemsus bat ze by hali spatne, stejne v tehle cenove relaci nic jinyho s optikou a kvalitou zvuku nesezenes.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu