Nikei Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 zdraviim, nejde mi ta hra spustit mám chickHEN 5.03 a Gen-B poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 co ti to píše přesně máš nastavenej ve vhs menu driver na m33 pak zkus stáhnout jinou verzi odkud si to stahoval?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikei Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 stahoval sem to odsuď z fora.. jak tam jsou ty hry někdde,,, jj mám ten driver stejnej ... napíše to : The game could not be started.(80020148) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 a) 80020148 - vhs menu - Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte),nezapoměn že u 3004 genu je to v recovery o řádek posunuté edit mě to u jedné hry dělalo taky zkusil jsem stáhnout jinou verzi a vše běhalo jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Dej si tam 5.50 GEN-D,mě to na něm jede úplně v pohodě;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Dej si tam 5.50 GEN-D,mě to na něm jede úplně v pohodě;-) To asi těžko, když má OFW 5.03 a ChickHEN+GEN (= Má neflashnutelnou desku) :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 To asi těžko' date=' když má OFW 5.03 a ChickHEN+GEN (= Má neflashnutelnou desku) :blink:[/quote']Tak to jsem asi nějak přehlídl,sorry;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.