Fogg Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Ahoj, jsem novacek s PSP. Mam dotaz. Flashnul jsem na CFW 5.50 GEN-D2 a kdyz vytahnu Memorystick a zapnu psp , tak mi nenajede. Ale kdyz tam dam tu memorystick kartu konzole mi najede. Jde nejak udelat aby pri zapnuti to PSPcko nevyzadovalo kartu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak to mas z baterky pandoru. Pres recovery/vsh menu nebo hellcat si z ni zase udelej norm. baterii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fogg Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak to mas z baterky pandoru. Pres recovery/vsh menu nebo hellcat si z ni zase udelej norm. baterii. Parada, diky moc :cheesygrin: To jsem netusil ze to takhle funguje :roll:. Jeden se stale ma co ucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fogg
Ahoj, jsem novacek s PSP. Mam dotaz. Flashnul jsem na CFW 5.50 GEN-D2 a kdyz vytahnu Memorystick a zapnu psp , tak mi nenajede. Ale kdyz tam dam tu memorystick kartu konzole mi najede.
Jde nejak udelat aby pri zapnuti to PSPcko nevyzadovalo kartu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts