ERROR Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 Zdravím , koupil jsem xbox a má BAN a po připojení s PC jsem zjistil ze mi nejdou pouštet filmy, zkoušel jsem uptate tedy přez flashku a nic, nezna někdo nejakou fintu nebo neco co by mi umožnilo koukat na filmy?:roll: Citovat
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 nejde ti to protože nejspíše potřebuješ codec na Xvid ? tak codec stahni z netu a přehod přes transfer kit do hdd od xka.. funguje to ale pokud chceš aby ti filmy jely přímo přes WMC tak to nejde.. Citovat
0 ERROR Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 Heh mam to jen chvilku tak nevim co je to trasfer kit :D Citovat
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 toto je tranfer kit jednoduše napojíš na jednom konci na HDD a druhým koncem káblu do USB.. a přes program Xplorer360 přetáhneš stáhnuté kodeky na hdd od xka Citovat
0 ERROR Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 aha aha tak diky za radu a jina moznost teda asi neni co? Citovat
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 pak jedině rozebrat krabičku od HDD a připojit hdd přimo přes sata napájení a sata datový kabel.. a jinčí způsob než tento vážně není.. Citovat
0 ERROR Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 oki tak teda DÍK moc :) Citovat
0 zeNík Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2009 Ahoj tak mi to nejde:( pripojim pres SATA vsechno v pohode v BIOSU to je Wokna to najdou v spravci zarizeni to je ale v TENTO POCITAC to proste neni vubec newim jak na to :( nemusi se to jeste pres nejakej program ? Citovat
0 ERROR Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2009 Je tu někdo kdo už připojoval HDD K PC??přez sata?? a poradi jak na to??? Citovat
0 suchac500 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2009 pripoj to sata kabelem a stahni program xplorer 360 ;) popr. hddeckr (nebo tak nejak ) ;) ten program ti to otevre sam :) hlavne to v pc neformatuj atd... Citovat
0 ERROR Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2009 hele tak ani jeden z tech programku mi to nenasel :( jinak to druhy je hddhackr Citovat
Otázka
ERROR
Zdravím , koupil jsem xbox a má BAN a po připojení s PC jsem zjistil ze mi nejdou pouštet filmy, zkoušel jsem uptate tedy přez flashku a nic, nezna někdo nejakou fintu nebo neco co by mi umožnilo koukat na filmy?:roll:
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.