ERROR Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Zdravím , koupil jsem xbox a má BAN a po připojení s PC jsem zjistil ze mi nejdou pouštet filmy, zkoušel jsem uptate tedy přez flashku a nic, nezna někdo nejakou fintu nebo neco co by mi umožnilo koukat na filmy?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 nejde ti to protože nejspíše potřebuješ codec na Xvid ? tak codec stahni z netu a přehod přes transfer kit do hdd od xka.. funguje to ale pokud chceš aby ti filmy jely přímo přes WMC tak to nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ERROR Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Heh mam to jen chvilku tak nevim co je to trasfer kit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 toto je tranfer kit jednoduše napojíš na jednom konci na HDD a druhým koncem káblu do USB.. a přes program Xplorer360 přetáhneš stáhnuté kodeky na hdd od xka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ERROR Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 aha aha tak diky za radu a jina moznost teda asi neni co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 pak jedině rozebrat krabičku od HDD a připojit hdd přimo přes sata napájení a sata datový kabel.. a jinčí způsob než tento vážně není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ERROR Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 oki tak teda DÍK moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zeNík Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Ahoj tak mi to nejde:( pripojim pres SATA vsechno v pohode v BIOSU to je Wokna to najdou v spravci zarizeni to je ale v TENTO POCITAC to proste neni vubec newim jak na to :( nemusi se to jeste pres nejakej program ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ERROR Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Je tu někdo kdo už připojoval HDD K PC??přez sata?? a poradi jak na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 pripoj to sata kabelem a stahni program xplorer 360 ;) popr. hddeckr (nebo tak nejak ) ;) ten program ti to otevre sam :) hlavne to v pc neformatuj atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ERROR Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 hele tak ani jeden z tech programku mi to nenasel :( jinak to druhy je hddhackr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ERROR
Zdravím , koupil jsem xbox a má BAN a po připojení s PC jsem zjistil ze mi nejdou pouštet filmy, zkoušel jsem uptate tedy přez flashku a nic, nezna někdo nejakou fintu nebo neco co by mi umožnilo koukat na filmy?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.