jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 čau mám problém například hraju fifu v pohodě a najednou z pomalý mechanika a najednou že disk je nečitelný tak musím vytáhnout dvd a pak zas zapnou ale kdyz konzoli restartuju (což radí)tak pak to jde v pohodě co s tím?:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 na jaké media vypaluješ ? podle mě je budto špinavej/odchazejicí laser nebo špatná media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 verbatim-ky ale napr u gta EFLC a gridu my to neudelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 jak starý je xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 od vánoc tkaže rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 aha tak možná se laser nečím zanesl skusil bych Clean CD a v dalším případě přes co a jakou rychlostí palíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 clone cd 2,4 (mohl bych asi i 1x ) a kde sezenu clean cd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 clean cd seženeš v skoro každém větším shopu.. IT Shopu,Nakupním centru (tesco,albert atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 za kolik nevis?cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 no cena se u nás v karviné pohybuje okolo 150,- +/- jinak shopy: http://www.alza.cz/cistici-dvd-kit-souprava-d65678.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 jj dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 a hele musím mít čistící CD nebo DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 to je vážně jedno ale já použivál vždycky DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vsacan Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 zkus vyčistit cache paměti....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 tak jsem vyčistil cache a dal jsem patch a v poho tak dik snad je to tim ale cd koupim urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CZEndy Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tak jsem vyčistil cache a dal jsem patch a v poho tak dik snad je to tim ale cd koupim urcite ahoj, mám ten samý problém - jak mám vyčistit cache? dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 How to Clear your Xbox 360 Cache 1. Go to the System Blade, then select Memory. 2. Highlight the Hard Drive and press Y. 3. Press X, X, Left Bumper, Right Bumper, X, X. 4. Choose Yes to perform system maintenance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 V poslednych dashboardoch je uz rovno v menu moznost "cistit cache". Prejst na jednotku, stlacit "Y" a vybrat "clean cache" (alebo tak podobne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tak jsem vyčistil cache a dal jsem patch a v poho tak dik snad je to tim ale cd koupim urcite he? pls jak si vycistil cache, u kamose se nam to stalo taky ale take jen u fifyEDIT:jo dik sry byli ste rychlejsi.... ale neprijdu tim o ulozena data? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 O ziadne data neprides. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 tak my to fifa dela zase ci mto sakra je... :/ dvakrat ve dvou zapasech to napsalo a spadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Znova vypalit , pokud ti to dela jen u jedne hry je mozny, ze je to spatne vypaleny , vadne iso a nebo vadne medium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 u fify to dela i tomu kamaradovi hustokozlika...:/ a jinak jenom jednou se to stalo u dirtu 2 a jinak co pamatuju nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Znova vypalit , pokud ti to dela jen u jedne hry je mozny, ze je to spatne vypaleny , vadne iso a nebo vadne medium. přesně tak, jak pořád opakuji... koupit značkové Verbatim média (ne z tesca) a vypalovat to rychlostí 2,4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 ty mám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Vypáleno na Verbatim + rychlostí 2,4x (FIFA10), házelo to chybu nečitelného disku. Po vyčištění cache to běželo v pohodě týden a pak opět chyba. Po vyčištěním čistícím DVD vše šlape jako hodinky. Ono je to také ochrana laseru před zničením, tak proč ne?...že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
čau mám problém například hraju fifu v pohodě a najednou z pomalý mechanika a najednou že disk je nečitelný tak musím vytáhnout dvd a pak zas zapnou ale kdyz konzoli restartuju (což radí)tak pak to jde v pohodě co s tím?:/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.