palos Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 zdar nejdou mi zadny hry pro vice hracu prez net:( nevite co mam nekde nastavit?? dokonce mi ani nejde tahle hra a nez jsme mel preinstalovany pc tak mi to slo hrat.... za dobrou radu dam thanks... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nejspíš si musíš nainstalovat flash player: http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP dej agree and install Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 pocky mislis jako typ her jako jsou webgames.cz atd?? a nebo normalni multiplaerove hry typ counter strike?? Edit: promin omlouvam se nevidel jsem ze tam mas v postu odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 pocky mislis jako typ her jako jsou webgames.cz atd?? a nebo normalni multiplaerove hry typ counter strike??Edit: promin omlouvam se nevidel jsem ze tam mas v postu odkaz oboje mi nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tak mas zablokovane porty...zavolej nebo napis provozovateli a rekni jim ze mas zablokovane porty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 tak mas zablokovane porty...zavolej nebo napis provozovateli a rekni jim ze mas zablokovane porty... a co za to bude chtit? lidi prosim poradte nekdo co delat aby mi to slo:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 nic za to chtit nebude ...v mem pripadě jsem musel viplnit na internetu folmular napsal sem tam ze mam zablokovane porty..ze my nejde to a to...atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
palos
zdar nejdou mi zadny hry pro vice hracu prez net:( nevite co mam nekde nastavit?? dokonce mi ani nejde tahle hra a nez jsme mel preinstalovany pc tak mi to slo hrat....
za dobrou radu dam thanks...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.