Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s ĚŠČŘŽÝÁÍÉ

yetti89

Otázka

Zdravím všechny,

už dlouho mě trápí rozložení české qwertz klávesnice. Nechápu, proč se po stisku tlačítka Shift + ěščřžýáíé neobjeví ĚŠČŘŽÝÁÍÉ, ale místo toho 234567890. Vždyť pro psaní 234567890 máme numerickou klávesnici. Neexistuje nějaká upravená mapa klávesnice, kde by platilo Shift + ě = Ě? Nebaví mě tyto písmena stále psát přes Caps Lock.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

anonyme, nic proti tobě nemám, ale takhle by ses k ostatním chovat fakt nemusel, no a co tak se ptá...

btw: no jasně, a jak by ta demence mohla skončit, když stoupá díky tobě

to yetti: tohle opravdu změnit nejde, jak napsal manek - jedině, že bys psal ručně háčky a čárky

Odkaz ke komentáři

• 0

Jasne, stoupa kvuli mne? Protoze ja jsem inteligentni? To je teda neco.. On ve 20 neumi psat na pocitaci a prijde mu to normalni...

Diky tomuhle si pripadam jeden z nejinteligentnejsich tvoru.. Jej, ja uz umel psat na PC nekdy v peti - WOW jsem to ale genius.. Koukam, ze bezne je to az okolo dvacitky.. :dozey:

Odkaz ke komentáři

• 0

Nechráním jenom jeho a kde ste vzali, že neumí psat?:

Zdravím všechny,

už dlouho mě trápí rozložení české qwertz klávesnice. Nechápu, proč se po stisku tlačítka Shift + ěščřžýáíé neobjeví ĚŠČŘŽÝÁÍÉ, ale místo toho 234567890. Vždyť pro psaní 234567890 máme numerickou klávesnici. Neexistuje nějaká upravená mapa klávesnice, kde by platilo Shift + ě = Ě? Nebaví mě tyto písmena stále psát přes Caps Lock.

Odkaz ke komentáři

• 0
Omg... oni jeste existuji lidi, co neumi psat na pocitaci a maji pristup k internetu?? Proboha.. Vzdycky jsem rikal, ze by se mel zavest ridicak na Internet.. Tohle je fakt moc.

ehmm pane genitální ja psát umím...

tahle věc jde u linuxu a tak jsem chtěl vědět zda to jde i ve windows

Wertycally tu kup svoji mámě, ty to možná pomůže

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu