Cartman182 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Hledám to v průběhu celého dne a když už to nandu tak to nejede :D:D Potřebuju funkční průhledný skin na winamp tady na verzi 5.56 . Kdo najde a bude fungovat dostane Thx a kredity díky EDIT : Na Stahuj, sice je průhlednej skin na winamp, ale ne na tudle verzi :(, stačí klidně i plygin prostě cokoliv, co mi ten winamp udělá průhlednej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 http://www.dwn.cz/?stahuj-zdarma-tisk=spirit myslis toto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 jo to sem zkoušel taky , ale už to mám :) díky za snahu lock NEuvědomil sem si , že to jde aji ve Winampu vlastně nastavit Opacity :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 jo to sem zkoušel taky , ale už to mám :) díky za snahulock tak že nc nebude a ja se snazil :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Hledám to v průběhu celého dne a když už to nandu tak to nejede :D:D
Potřebuju funkční průhledný skin na winamp tady na verzi 5.56 .
Kdo najde a bude fungovat dostane Thx a kredity díky
EDIT : Na Stahuj, sice je průhlednej skin na winamp, ale ne na tudle verzi :(, stačí klidně i plygin prostě cokoliv, co mi ten winamp udělá průhlednej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.