Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém PSN hraní: proti sobe s tím, že mají oba hru ze stejného účtu

Mate

Otázka

Kámoš koupil Battlefield 1943, dal mi svuj login, ja si udelal noveho usera a do nej narval ten PSN ucet a stahnul si aktivacni patch na plnou verzi hry. Potom jsem se prepnul na sveho hlavniho usera a spustil Battlefield. Normalne plna verze hry (vsiml, jsem si, ze to kontroluje, jestli je v PS3 user, ktery to stahnul).

Problem je ten, ze kdyz hraje jeden z nas online, tak se druhy nemuze pripojit. Ma nekdo stejny problem? Vi nekdo jak to obejit? Delaji to takhle vsechny hry?

Diky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

OK diky za podnety.. zkusime treba na motorstormu jak se to bude chovat. Jinak obecne s tim neni problem? Tzn. koupit si jednu hru spolecne ve vice lidech a hrat proti sobe?

EDIT: takhle to nebude, protoze kdyz dame oba quick match (klidne ne v jedne hre), tak to jednoho pripoji a druheho ne a kdyz se odpoji jeden, druhej v pohode, takze to bude, jak psal(a) espézetka (ala Steam).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu