Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém PSN hraní: proti sobe s tím, že mají oba hru ze stejného účtu

Otázka

Odesláno

Kámoš koupil Battlefield 1943, dal mi svuj login, ja si udelal noveho usera a do nej narval ten PSN ucet a stahnul si aktivacni patch na plnou verzi hry. Potom jsem se prepnul na sveho hlavniho usera a spustil Battlefield. Normalne plna verze hry (vsiml, jsem si, ze to kontroluje, jestli je v PS3 user, ktery to stahnul).

Problem je ten, ze kdyz hraje jeden z nas online, tak se druhy nemuze pripojit. Ma nekdo stejny problem? Vi nekdo jak to obejit? Delaji to takhle vsechny hry?

Diky za pomoc

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

OK diky za podnety.. zkusime treba na motorstormu jak se to bude chovat. Jinak obecne s tim neni problem? Tzn. koupit si jednu hru spolecne ve vice lidech a hrat proti sobe?

EDIT: takhle to nebude, protoze kdyz dame oba quick match (klidne ne v jedne hre), tak to jednoho pripoji a druheho ne a kdyz se odpoji jeden, druhej v pohode, takze to bude, jak psal(a) espézetka (ala Steam).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu