adiZ Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Zdravím. Vidím, že PS3 (hlavně Slim) je v USA daleko levnější.. Takže by mě zajímalo, jak je to se zárukou u konzole koupené ze zahraničí, hlavně z toho USA. Platí záruka i u nás? Má PS3 nějakou mezinárodní záruku u Sony? Nebo mi zbývá koupě v ČR? Díky :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tady zaruka neplati. Alespon u "fat" ne, a pochybuju, ze to zmenili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Navic filmy na blu-ray jsou kodovane dle regionu, takze by sis na ni nepustil zadne urcene pro evropu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 adiZ se zárukou nepočítej, ušetříš 2000 tis, a pak se Ti to vrátí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Navic filmy na blu-ray jsou kodovane dle regionu, takze by sis na ni nepustil zadne urcene pro evropu. Ale kulovy, vetsina filmu je region free. Tak ze je prehrajes bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Ale kulovy, vetsina filmu je region free. Tak ze je prehrajes bez problemu. Ale kulovy, vetsina to neni ani omylem. Pred rokem to bylo zhruba pul na pul. A uz jen to, ze nektere muzou byt kodovane staci. Ne kazdyho bavi kontrolovat a zjistovat jestli mu ten nebo onen film pujde a jestli si ho teda muze u nas koupit. V nekterych e-shopech tohle ani neuvadi, protoze automaticky berou, ze je to film pro dany region, takze pak nezbyva nez pracne zjistovat a lovit info po netu. Nehlede na to, ze kdyz pak clovek bude chtit nahodou ceskej film nebo verzi s ceskym dabingem, ktera bude kodovana, tak si ho ani z te ameriky neobjedna a bude nahranej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adiZ
Zdravím.
Vidím, že PS3 (hlavně Slim) je v USA daleko levnější.. Takže by mě zajímalo, jak je to se zárukou u konzole koupené ze zahraničí, hlavně z toho USA.
Platí záruka i u nás? Má PS3 nějakou mezinárodní záruku u Sony? Nebo mi zbývá koupě v ČR?
Díky :P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.