rybak.d Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Tak jsem pred udelal chvili downgrade z 3.30 OE-C na 1.50 , abych si mohl pustit UMD video (iso) Silent hill experience a bohuzel nevim jak nastavit UMD emulator . Vite nekdo prosim jak na to ? Nebo je nejakej jinej programek pres kterej to jde? Mam psp-1000 , cili japonska verze a region. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Nikdo nevi jak na to ? :angle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Květen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Tak jsem na to pomoci www.projectpsp.com prisel. Tady je nastaveni UMD emulatoru , kdyby to nekoho zajimalo: Pouzij toto nastaveni : >ISO emulation mode - system menu >Disctype ISO - video >Disctype UMD - game (je-li v Umd mechanice hra) nebo video (je-li v Umd mechanice Video UMD) >Updater icon - remove >Use boot.bin - on >Region overdrive - on >All "Regioncode ..." - regionfree Kdyby to nikoho nezajimalo, tak prosim mody , aby to smazali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 já bych to tu radši přeci jen nechal aby to veděli pak i ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rybak.d
Tak jsem pred udelal chvili downgrade z 3.30 OE-C na 1.50 , abych si mohl pustit UMD video (iso) Silent hill experience a bohuzel nevim jak nastavit UMD emulator .
Vite nekdo prosim jak na to ?
Nebo je nejakej jinej programek pres kterej to jde?
Mam psp-1000 , cili japonska verze a region.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts