Pc se mi strašně zahřívá potřebuju zmenšit teplotu minimálně o 20stupňů.
Na alze jsem si našel podložku za litr která by to splnila,
ale je tam plno dalších i za poloviční cenu co maj větší otáčky, průtok vzduchu a blabla. ( u jedný se píše průtok vzduchu, jinde zas jen otáčky a jinde rovnou o kolik stupňů to dokáže ochladit a já nevim kolik otáček a průtoku vzduchu potřebuju na 20stupňů jestli mi rozumíte :D)
Máte nebo víte někdo o nějaké levnější ale stejně výkonné desce.
Nebo i lepší ? Čím lepší deska tím lip, na ceně nezáleží nenechám si svýho kompíka uškvařit :cheesygrin:
Mimo tuhle podložku bych potřeboval ještě jednu pro bližního svého na vánoce a už nevim jakou bych vybral aby mi pak nezáviděl že moje je lepší :wohow::cheesygrin:
Otázka
canava
Pc se mi strašně zahřívá potřebuju zmenšit teplotu minimálně o 20stupňů.
Na alze jsem si našel podložku za litr která by to splnila,
ale je tam plno dalších i za poloviční cenu co maj větší otáčky, průtok vzduchu a blabla. ( u jedný se píše průtok vzduchu, jinde zas jen otáčky a jinde rovnou o kolik stupňů to dokáže ochladit a já nevim kolik otáček a průtoku vzduchu potřebuju na 20stupňů jestli mi rozumíte :D)
Máte nebo víte někdo o nějaké levnější ale stejně výkonné desce.
Nebo i lepší ? Čím lepší deska tím lip, na ceně nezáleží nenechám si svýho kompíka uškvařit :cheesygrin:
Tady je podložka co jsem si vyhlídl
http://www.alza.cz/chladici-podlozka-enermax-d126603.htm
Mimo tuhle podložku bych potřeboval ještě jednu pro bližního svého na vánoce a už nevim jakou bych vybral aby mi pak nezáviděl že moje je lepší :wohow::cheesygrin:
Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.