adiZ Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Zdravim, prodavam PSP a pošlu ho na dobirku. Mohli byste mi stručně popsat, jak to mám poslat..? Jak se jmenuje ten balík? Nemam s tim zadne zkusenosti, tak to nechci posrat.. Chci to poslat za 3000 Kč a poštu hradi kupujici. Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Poradne to zabal a zajdi na postu, rekni, ze to chces normalne na dobirku, pojistit a poslat jako krehke. Cele te to vyjde na nejakych ~90Kc (s pojistenim atd.) .. ale tu castku nevim presne, takze to treba upresni nejaky ,,pravidelny" obchodnik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Dobry den chtel bych poslat balicek na dobirku za 3000 poradila by jste mi prosim jak to mam udelat? to reknes pani na poste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Dobry den chtel bych poslat balicek na dobirku za 3000 poradila by jste mi prosim jak to mam udelat? to reknes pani na poste Myslis tu starou kravu, ktera tam sedi a neni ochotna mi predat balicek na moje jmeno, protoze nemam obcanku? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Myslis tu starou kravu, ktera tam sedi a neni ochotna mi predat balicek na moje jmeno, protoze nemam obcanku? :P pokud nemáš občanku tak ti nemůže předat balíček i kdyby jsi tvrdil že jsi prezident :D Pokud máš PAS tak ten můžeš použít jako místo občanky ale jinak ti to vydat nemůže tak tam musíš poslat maminku no :D K tématu: stačí když jí to řekneš tak jak to napsal grimmjow a musíš říct že je to křehké a pojistit to aspon na 2x větší hodnotu než má ten předmět. A nezapomen na to že chceš aby poštovné platil ten, co tu dobírku přebere tedy kupující :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 pokud nemáš občanku tak ti nemůže předat balíček i kdyby jsi tvrdil že jsi prezident :D Pokud máš PAS tak ten můžeš použít jako místo občanky ale jinak ti to vydat nemůže tak tam musíš poslat maminku no :D No, tak to minule dopadlo a mamě to nechtela dat, protoze to nebylo na jeji jmeno xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 tedka jsem posílal psp a jak říkal anonymous vychází to na 90,- jinak tam normálně přijď a řekni že chceš poslat balík, na balík napiš adresu příjemce a adresu odesílatele a přímo na poště vypíšeš takovej papírek malej kde znovu vypíšeš ty adresy, cenu a na kolik to pojišťuješ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Upřímě kdybych viděl na poště pracovnici,která by za mě vyplnila oba dva papíry,tak bych asi spadl na prdel,klidně bych se vsadil o milion že na poště se slušného chování nedočkáte. A k tématu je to trošku složitější,musíš napsat cenu i s poštovným a 90Kč to rozhodně nebude,pokud chceš poradit zde je mé ICQ 314491495. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 na balíku vypln: Odesilatel: (tvoje jméno adresa atd.) Cena: (cena pojištění balíčku) Dobírka: (cena dobírky např. 3000,-) Slovy: (např. třitísíce a někam jinam hod Příjemce: (jeho jmeno atd.) dále musíš vyplnit Podací lístek a Dobírkovou složenku !!bacha at si to nespleteš s poštovní poukázkou (stejná barva "žlutá" ale na jiný účel..) cena by měla být 110 - 120,- jo a usnadni si práci už se nemusí u dobírkových složenek vyplnovat ta ústřižková část jak to vypadá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 no nevim nikdy sem to tak nedělal ale buď do té ceny započítáš i to poštovny a nebo podle mě když té bábě tam řekneš že poštovny hradí příjemce tak to nebude problém ona si tam něco odškrtne a bude ;) ale já bych zvolil tu první verzi prostě si k ceně připočti 100.- a je to ;) EDIT: tak z vlastní zkušenosti Cenu a dobírku na balíku vypisuje pošta a tu dobírkovou poukázku dostaneš přímo od té báby za oknem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.