Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Myslis tu starou kravu, ktera tam sedi a neni ochotna mi predat balicek na moje jmeno, protoze nemam obcanku? :P

pokud nemáš občanku tak ti nemůže předat balíček i kdyby jsi tvrdil že jsi prezident :D Pokud máš PAS tak ten můžeš použít jako místo občanky ale jinak ti to vydat nemůže tak tam musíš poslat maminku no :D

K tématu:

stačí když jí to řekneš tak jak to napsal grimmjow a musíš říct že je to křehké a pojistit to aspon na 2x větší hodnotu než má ten předmět. A nezapomen na to že chceš aby poštovné platil ten, co tu dobírku přebere tedy kupující :D

Odesláno

Upřímě kdybych viděl na poště pracovnici,která by za mě vyplnila oba dva papíry,tak bych asi spadl na prdel,klidně bych se vsadil o milion že na poště se slušného chování nedočkáte.

A k tématu je to trošku složitější,musíš napsat cenu i s poštovným a 90Kč to rozhodně nebude,pokud chceš poradit zde je mé ICQ 314491495.

Odesláno

na balíku vypln:

Odesilatel:

(tvoje jméno adresa atd.)

Cena: (cena pojištění balíčku)

Dobírka: (cena dobírky např. 3000,-)

Slovy: (např. třitísíce

a někam jinam hod

Příjemce:

(jeho jmeno atd.)

dále musíš vyplnit Podací lístek a Dobírkovou složenku !!bacha at si to nespleteš s poštovní poukázkou (stejná barva "žlutá" ale na jiný účel..)

cena by měla být 110 - 120,-

jo a usnadni si práci už se nemusí u dobírkových složenek vyplnovat ta ústřižková část

jak to vypadá..

Podaci%20listek%2011-036%20%2818%29.GIF

cd.gif

Odesláno

no nevim nikdy sem to tak nedělal ale buď do té ceny započítáš i to poštovny a nebo podle mě když té bábě tam řekneš že poštovny hradí příjemce tak to nebude problém ona si tam něco odškrtne a bude ;) ale já bych zvolil tu první verzi prostě si k ceně připočti 100.- a je to ;)

EDIT: tak z vlastní zkušenosti Cenu a dobírku na balíku vypisuje pošta a tu dobírkovou poukázku dostaneš přímo od té báby za oknem ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu