hustokozlik Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Zdravim, pred chvili sem dokoncil instalaci w7 ale potreboval bych vedet kde muzu zjistit muj build, pro pripadne updaty atd? a druha vec ve slozce windows.old mam porad ´´jakoby nainstalovane nektere hry pocital sem s preinstalovanim, do cehoz se mi moc nechtelo, ted kdyz to vidim tak se chci zeptat kdyz presunu slozku s ea games rovnou do program files pojedou mi normalne hry?? a kdyz uz by to neslo chtel bych to aspon nejak odinstalovat takze kdyz dam unistal pojede to?? a nebo slo by to tak ze bych presunul dokumenty atd. co potrebuju a pote vymazal cely windows.old fungovalo by to i s tim ze by se odinstalovaly veci jako xxx.dll a nic by tam nezustalo trcet bez odinstalacky... potom se taky bojim abych nenatahnul nejake ty zpomalovace ze stareho (nekolikrat sem ho cistil takze by mel byt v pohode ale nechci hned spinit novy system), thanks za kazdou smysluplnou radu... diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Zdravim, pred chvili sem dokoncil instalaci w7 ale potreboval bych vedet kde muzu zjistit muj build, pro pripadne updaty atd? a druha vec ve slozce windows.old mam porad ´´jakoby nainstalovane nektere hry pocital sem s preinstalovanim, do cehoz se mi moc nechtelo, ted kdyz to vidim tak se chci zeptat kdyz presunu slozku s ea games rovnou do program files pojedou mi normalne hry?? a kdyz uz by to neslo chtel bych to aspon nejak odinstalovat takze kdyz dam unistal pojede to?? a nebo slo by to tak ze bych presunul dokumenty atd. co potrebuju a pote vymazal cely windows.old fungovalo by to i s tim ze by se odinstalovaly veci jako xxx.dll a nic by tam nezustalo trcet bez odinstalacky... potom se taky bojim abych nenatahnul nejake ty zpomalovace ze stareho (nekolikrat sem ho cistil takze by mel byt v pohode ale nechci hned spinit novy system), thanks za kazdou smysluplnou radu... diky:) a proč jsi při instalaci sedmiček nenaformátoval disk? ted tam máš zbytečně dva systémy a dělá to jen neplechu. Já osobně bych provedl instalaci na čistě vymazaném disku kde neni vůbec nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 a proč jsi při instalaci sedmiček nenaformátoval disk? ted tam máš zbytečně dva systémy a dělá to jen neplechu. Já osobně bych provedl instalaci na čistě vymazaném disku kde neni vůbec nic... potreboval sem zachovat pisnicky atd... xp se smazly tady chybu nevidim, jen jsem potreboval zachovat filmy atd... nemam nic kam by se to veslo mohl sem postupovat jen takhle :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 tak jsem formatoval hdd a nainstaloval w7 ale pls kde zjistim build me verze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Jestli máš Relase Candidate, tak vpravo dole je vodoznak i s buildem popřípadě dej: Start --> Všechny programy --> Příslušenství --> Systémové nástroje --> Systémové informace a tam najdeš vše co potřebuješ ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 on tam nema nainstalovane dva systemy sucasne- ked instalujes 7 a mas dost miesta na disku cele C ti da do jednej zlozky a k tym hram na niektorych to ide ale ked su to tie vacsie tak podla mna skor nie ako ano pretoze nemaju svoje zapisy v registroch a podobne hovadiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.