Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Windows7 - build?windows.old?

hustokozlik

Recommended Posts

Zdravim, pred chvili sem dokoncil instalaci w7 ale potreboval bych vedet

kde muzu zjistit muj build, pro pripadne updaty atd?

a druha vec ve slozce windows.old mam porad ´´jakoby nainstalovane nektere hry pocital sem s preinstalovanim, do cehoz se mi moc nechtelo, ted kdyz to vidim tak se chci zeptat kdyz presunu slozku s ea games rovnou do program files pojedou mi normalne hry?? a kdyz uz by to neslo chtel bych to aspon nejak odinstalovat takze kdyz dam unistal pojede to?? a nebo slo by to tak ze bych presunul dokumenty atd. co potrebuju a pote vymazal cely windows.old fungovalo by to i s tim ze by se odinstalovaly veci jako xxx.dll a nic by tam nezustalo trcet bez odinstalacky... potom se taky bojim abych nenatahnul nejake ty zpomalovace ze stareho (nekolikrat sem ho cistil takze by mel byt v pohode ale nechci hned spinit novy system), thanks za kazdou smysluplnou radu...

diky:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, pred chvili sem dokoncil instalaci w7 ale potreboval bych vedet

kde muzu zjistit muj build, pro pripadne updaty atd?

a druha vec ve slozce windows.old mam porad ´´jakoby nainstalovane nektere hry pocital sem s preinstalovanim, do cehoz se mi moc nechtelo, ted kdyz to vidim tak se chci zeptat kdyz presunu slozku s ea games rovnou do program files pojedou mi normalne hry?? a kdyz uz by to neslo chtel bych to aspon nejak odinstalovat takze kdyz dam unistal pojede to?? a nebo slo by to tak ze bych presunul dokumenty atd. co potrebuju a pote vymazal cely windows.old fungovalo by to i s tim ze by se odinstalovaly veci jako xxx.dll a nic by tam nezustalo trcet bez odinstalacky... potom se taky bojim abych nenatahnul nejake ty zpomalovace ze stareho (nekolikrat sem ho cistil takze by mel byt v pohode ale nechci hned spinit novy system), thanks za kazdou smysluplnou radu...

diky:)

a proč jsi při instalaci sedmiček nenaformátoval disk? ted tam máš zbytečně dva systémy a dělá to jen neplechu. Já osobně bych provedl instalaci na čistě vymazaném disku kde neni vůbec nic...

Odkaz ke komentáři

a proč jsi při instalaci sedmiček nenaformátoval disk? ted tam máš zbytečně dva systémy a dělá to jen neplechu. Já osobně bych provedl instalaci na čistě vymazaném disku kde neni vůbec nic...

potreboval sem zachovat pisnicky atd... xp se smazly tady chybu nevidim, jen jsem potreboval zachovat filmy atd... nemam nic kam by se to veslo mohl sem postupovat jen takhle :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu