Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
mechanika uz spatne cte, napr.

Taky mě to napadlo, ale když jsem dal originál hru, tak všechno šlape v pohodě.Napadlo mě, jestli třeba nejsou nějaké lepší DLka, z kterých by xko lépe četlo.Já mám xko chvíli, tak moc nevím, co se tak nejvíce používá za média.

Vyzkoušel bych první něco takového, než hned kupovat novou mechaniku.:?

Odesláno

čau, možná reaguju trochu mimo mísu...) ale u fify sem měl něcopodbnýho vim že tam byla hláška clean.. Vypaluju přes DVD Decrypter nastavenej podle návodu z tutoriálů. No a nemůžu přes všechno nastavování vypalovat pomalejší rychlostí než 4x . Tak sem zkusil při znovu vypalování tý fify hodně pracovat z pc aby prrostě mělo hodně puštěnejch programů a vona pak se sníží ta rychlost vpalování... No a pak mi už ta hra šla... :) jinak dvd verbatim

Odesláno

wilemtell no ja zase ked vypaluju (4x pomalejsi mi to nejde) tak secko vypnu.Raz sa mi stalo ze ked sem na pc robyl a vypaloval tak mi to normalne ten disku zpalilo zespodu byli take 2 cerne spalene fleky.Nez sem mnel HDD mi to robylo take inac media asi len Verbatim kupil sem aj znacku FORTIS funguju ale verbatim sa zdaju lepsi. No teraz mam ban a HDD nejde takze cekam co namna takova hlaska take vybafne :).

Bielda pokad nemas ban tak kup HDD a mas po problemoch.

Odesláno

noo ine DVD neskusaj bude to to iste Verbatim je istota podla man a asi aj ostatnych ide len o kvalitu vypalena media su dobree skus vypalovat pomali a vsetky procesi na PC vypnut 2.4richlostu to mas za 45min vypalene ked ti to bude blbnut tak HDD je istota a mozna keby si chcel ti ho aj prodam :) neskorej ked nebude ta moznost ho ozivit po bane tak by sme sa dohodli co ti nato 120GB

Odesláno

no to s tim zahlcenim pccka aby to palilo pomalejs to neni moc dobry. Tak zahltis veskerou zbyvajici RAM pamet a ten buffer do ktereho se nacitaji data k vypaleni se najednou zacne zmensovat diky bezicim aplikacim a pak je to mnohem horsi nez vypalovat 4x (mimochodem hodne lidi pali 4x a je to klasicka rychlost), jinak uz se mi stalo 2x ze i na Verbatim se to proste blbe vypalilo, i DVDcka nejsou bezchybna.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu