Bielda Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Ahoj všem, chci se zeptat jestli se vám někomu stává, že vám u nově vypálených her xko třeba i 10x za sebou hlásí clean disk u nově vypálené hry a prostě nejede?:roll: Používám DVD+R DL verbatim a vypaluju 4x.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 mechanika uz spatne cte, napr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bielda Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 mechanika uz spatne cte, napr. Taky mě to napadlo, ale když jsem dal originál hru, tak všechno šlape v pohodě.Napadlo mě, jestli třeba nejsou nějaké lepší DLka, z kterých by xko lépe četlo.Já mám xko chvíli, tak moc nevím, co se tak nejvíce používá za média. Vyzkoušel bych první něco takového, než hned kupovat novou mechaniku.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 palis to 4x ? vsude se pise ze cim pomaleji to palis tim lepsi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bielda Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 palis to 4x ? vsude se pise ze cim pomaleji to palis tim lepsi...... No právě že to pálím 4x. Možná to vyzkouším vypálit tak 2x, jestli to bude lepší. Ale chtěl bych vyzkoušet třeba jinou značku dvd, ale nevím jaké by byly nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slippy Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Verbatim ... určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 verbatim je to nejlepsi co muzes mit takze v tom to urcite neni, neco jineho je originalka a klasicky vypalene DVD takze to zase tolik srovnavat nemuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bielda Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Verbatim ... určitě Krom těch. Nějak blbě mi načítají a nevím proč.:? Nějaký jiný tip na média? Nechci vyhazovat prachy za mechaniku, jestli to vyřeší nějaké jiné dvd:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bielda Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 verbatim je to nejlepsi co muzes mit takze v tom to urcite neni, neco jineho je originalka a klasicky vypalene DVD takze to zase tolik srovnavat nemuzes Jo já to jako tak nějak nesrovnávám, ale předpokládám že pokud by byla špatná mechanika, tak mi ani origoš nenačtou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Jasny,chapu. Kazdy preferuje jinou znacku DVD ale obecne plati ze lide co rikaji a hlavne koukaji o to zda je DVD o 5 nebo 7 kc levnejsi asi nebude nejake extra jako to za ktere si tech 5-7 korun priplatite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilemtell Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 čau, možná reaguju trochu mimo mísu...) ale u fify sem měl něcopodbnýho vim že tam byla hláška clean.. Vypaluju přes DVD Decrypter nastavenej podle návodu z tutoriálů. No a nemůžu přes všechno nastavování vypalovat pomalejší rychlostí než 4x . Tak sem zkusil při znovu vypalování tý fify hodně pracovat z pc aby prrostě mělo hodně puštěnejch programů a vona pak se sníží ta rychlost vpalování... No a pak mi už ta hra šla... :) jinak dvd verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 wilemtell no ja zase ked vypaluju (4x pomalejsi mi to nejde) tak secko vypnu.Raz sa mi stalo ze ked sem na pc robyl a vypaloval tak mi to normalne ten disku zpalilo zespodu byli take 2 cerne spalene fleky.Nez sem mnel HDD mi to robylo take inac media asi len Verbatim kupil sem aj znacku FORTIS funguju ale verbatim sa zdaju lepsi. No teraz mam ban a HDD nejde takze cekam co namna takova hlaska take vybafne :). Bielda pokad nemas ban tak kup HDD a mas po problemoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bielda Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak díky moc za rady.Zkusím ještě nějaké jiné DVD.Pokud to bude stejné, tak si pořídím ten hdd a bude klid:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 noo ine DVD neskusaj bude to to iste Verbatim je istota podla man a asi aj ostatnych ide len o kvalitu vypalena media su dobree skus vypalovat pomali a vsetky procesi na PC vypnut 2.4richlostu to mas za 45min vypalene ked ti to bude blbnut tak HDD je istota a mozna keby si chcel ti ho aj prodam :) neskorej ked nebude ta moznost ho ozivit po bane tak by sme sa dohodli co ti nato 120GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 no to s tim zahlcenim pccka aby to palilo pomalejs to neni moc dobry. Tak zahltis veskerou zbyvajici RAM pamet a ten buffer do ktereho se nacitaji data k vypaleni se najednou zacne zmensovat diky bezicim aplikacim a pak je to mnohem horsi nez vypalovat 4x (mimochodem hodne lidi pali 4x a je to klasicka rychlost), jinak uz se mi stalo 2x ze i na Verbatim se to proste blbe vypalilo, i DVDcka nejsou bezchybna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bielda Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Tak jsem na něco přišel.Nechápu proč, ale když se mi xko jako by "zahřeje", tak mi hry jedou úplně v pohodě.Deska jsem to zkoušel a tak cca po 5-10 min zkoušení mi pak hry načítají bezproblémů.Hláška mi vůbec nenabíhá.:roll: Čím to může být?:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 tak já to měl taky u fify 10 asi 4x za 30 min vycistil jsem catche vcera jsem hral 30 min a nic ...:) a denska hraju SVR 10 3 hodky a nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bielda Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 tak já to měl taky u fify 10 asi 4x za 30 min vycistil jsem catche vcera jsem hral 30 min a nic ...:) a denska hraju SVR 10 3 hodky a nic :) Mě to po těch 5-10 min pak už vůbec nedělá, to je to divné.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.