Předem se omlouvám četl jsem tady o tom šílený kvanta stráne a strávil u toho hodně hodin ale jsem z toho opravdu zmatená a nikde jsem se vlastně nedozvědšl jak to doopravdy je.
1.Po banu mohu skopírovat profil a použít ho s banové konzole do nové bez flashe a jít na live?
2. pokud né skopírovat mohu použít aspoň ten stažený ze sítě nebo je třeba založit profil úplně noví?
3. Ten samej stav mohu použít disk z banu do nové konzole? klidně zformátovat.
Nejde mi o to aby to šlo na tý noví tam chci mít disk a profil.
Moc prosím jen o vyzkoušeně a zaručené rady. Pokud sem napíše každej jak si myslí že to je tak se v tom zase nikdo nevyzná.
Otázka
FlashCZ
Předem se omlouvám četl jsem tady o tom šílený kvanta stráne a strávil u toho hodně hodin ale jsem z toho opravdu zmatená a nikde jsem se vlastně nedozvědšl jak to doopravdy je.
1.Po banu mohu skopírovat profil a použít ho s banové konzole do nové bez flashe a jít na live?
2. pokud né skopírovat mohu použít aspoň ten stažený ze sítě nebo je třeba založit profil úplně noví?
3. Ten samej stav mohu použít disk z banu do nové konzole? klidně zformátovat.
Nejde mi o to aby to šlo na tý noví tam chci mít disk a profil.
Moc prosím jen o vyzkoušeně a zaručené rady. Pokud sem napíše každej jak si myslí že to je tak se v tom zase nikdo nevyzná.
moc díky všem předem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.