†mefistos† Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2009 teda nejak to nechapu... na co clovek potrebuje mit vsechny konzole...jeste bych jaks taks pochopil nejakou klasikou konzoli ( bud xbox nebo ps3) a k tomu Wii, kvuli tomu ovladaci a ze prece jenom jde o trochu jiny typ zabavy...ale na co mit xbox a zaroven ps3 ?? kvuli par hram ktery jsou exkluzivne na jednu z tech konzoli ? chapu, ze kdyz to neplatite a platej to rodice (nekteri) tak je vam to jedno, ale zkuste se nad tim zamyslet, jestli by ty prachy nejdou vyuzit lip. mas xbox, tak si ne nej kup nejaky dalsi hry nebo si zaplat online hrani a bude to lepsi nez zase kupovat ps3 a mit dalsi "kram" v baraku... to je presne ono.. je mu 13 a myslim ze je jasny ze si to neplati sam... tomu se rika hamiznost.. musi mit vse co vidi aby si pak tady do podpisu mohl narvat "PS3+XBOX" nebo neco na ten zpusob a pred vsema byl ultra king ze ma dve konzole...Kubo neco ti reknu... ja sem si vydelal na psp ktery sem koupil ve svy dobe se vsim vsudy 12k a na ps3 ktery sem koupil taky za 12k... vydelal sem si na to pres prazdniny.. neprosil sem rodice.. protoze veci si vic vazis a mas z nich vetsi radost kdyz si to koupis za svoje poctive a tezce vydelany penize... pokud ti to koupi rodice, neni to vlastne ani tvoje a kdyz ti neco z toho zabavi brecis tu v topicu ze ti rodice zabavili tvou hracku... EDIT: vis proc ti otec na WII a PS3 rekl ne? protoze uz jednu konzoli mas a jako kazdej normalni clovek s racionalnim uvazovanim chape ze dve konzole sou uplne k hovnu protoze stejne budes hrat jen na jedne.. a proc jo na notebook? protoze ten se da prakticky vyuzit ne jen na hrani her.. logika dospelosti a hodnot.. dam ti radu do zivota.. POSLOUCHEJ RODICE!!!! sou zkusenejsi a vi co je pro tebe dobry.. i kdyz se ti to ted nezda.. ale casem to pochopis:) Citovat
adiZ Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Tobě bych koupil mozna videohry od rakosniku za 500 Kč, protoze za pul roku co mas x360 uz chces ps3. Citovat
david309 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 JJ je to tak Kubo posledni konzole kterou sem dostal tak byla PS2 na vanoce a byl sem rad no a ted kdyz sem si koupil pred rokem PSP tak sem si nato musel vydělat a ještě sem byl šťastný že sem si ho mohl vůbec koupit ted si budu pořizovat xbox360 peníze jsou ale prostě rodiče to musí dovolit ale ty newíš co znamena odpracovat si to myslim že by sis třebva xboxu vážil víc Citovat
AlexXx Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Asi tak. Nic proti, ale už mi to příde trochu jako rozežranost. Musíš si uvědomit, co chces a co nechceš. Příště uvažuj dopředu, že pro tebe bude lepší PS3. Moji rodiče mi nekoupili na počítač (co se týká hraní) od 10 let. Na PSP jsem si musel vydělat. Když už si chci něco koupit, tak si zjistím na internetu co to obnáší a třeba počkám 2 měsíce jak se ten výrobek osvědčil, nebo si ho vyzkouším u kamaráda nebo v obchodě. Jediná šance, která ti zbude je, že se domluvíš s rodičem, aby jsi mohl prodat Xbox. Podle mě jestli teda nemáte druhý barák na Floridě a můžete si to dovolit další konzoli, tak proč si ji nekoupit? Musíš si zvážit, jestli je pro tebe tak důležité se spokojit s Xboxem nebo jestli si koupíš PS3. btw: Já myslel, že to je machrovina mít PSP(simpsons! BACHA na to! xD) a Mobil se symbianem. No tož co nadělam, Kubis mě trumfnul.:/ btw2: znám horší děcka. Kámošovi je 16 má 3 notasy, PS2, PS3, Xbox, Nokiu N97 a teď si ještě bude kupovat PS3 Slim. Maminka mu koupí na co si ukáže a poslouchat každý den co mají nového, to je fakt strašná otrava. Ještě je nejlepší, že mají Lacera 10 (Mitchubisi-neznam nazev presne sry) a mají ho 3 roky, cestvoní tip, kterej stojí 300 000Kč má to ho*** výkon a na každé jeho přezdívce je Lancer nebo EVO. To až zažijete, tak říkejte, co je rozmazlenost. Doufám, že není na cf, protože má taky PSP xD. Citovat
bartokar Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 a já kdybych byl tvůj otec(a to mam i starší děti)a četl to .tak bych ti dal akorát přes hubu spratku rozežranej..... Citovat
CyberLOL Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 rekni ze ses malej rozmazlenej parchant kterej nevi co chce a musi mit vsechno...a vyhoda?je to pravda.... LOL teď si mě fakt dostal ... a je to pravda :roll: Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 řekni jim, že hra s nejlepším příběhem je NFS Carbon a určo ti ji koupí :D Citovat
espézetka Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 řekni jim že seš malej rozmazlenej fracek co prostě musí mít všechno, ať ti to koupí, nebo budeš spamovat cf debilníma topicama jako je tento :P to by mohlo pomoci Citovat
AlexXx Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Omg. Furt na něj nenarážejte. Každej chtěl/chce něco mít.:love: btw: teď jsem se ptal taty jestli mi koupí PS3.:? Prý už takovou kravinu nechce doma vidět. :ziped: Asi budu hrát u babičky xD. Citovat
kuba741 Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 vite proc mi ho nekoupili minulej rok?protoze bylo prej drahy jo a bartokare ty se nauc zaklady slusneho chovani prosim o lock budu mit minintb a jsem hodne rad takze lock a diky vsem za ontopicy Citovat
xUltimate Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Já mam stejnej případ .. od doby, co mam ban na xko, chci k Vánocum taky PS3 ... pokud máš alespoň trochu normálního tátu, vyzjisti, jakej žánr her nejvíc hraje ... můj třeba miluje auta a stíhačky ... a mluv o tý hře, jaká je super, že je jen na ps3, jak bude moct hrát kdy se mu zachce a koupí ti to xDD Citovat
asterix13 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 ja sem rekl ze tedka je to na jrc ps3 slim 250Gb v akci ze jinak stoji 12 a ze to muzu vyuzit jak pocitac atd ma filmy internet obrazky hudbu a povedlo se mi je ukecat :-) uz jenom ukecat full hd monitor a sem vklidu :D Citovat
pozitro Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Prostě si na něj našetři:D já si našetřil 17000,- (launch 2007) Jinak táta taky rád hraje, takže problémy nejsou, ukaž mu gameplay z Unchartd 2, ještě bude rád když ji bude moc koupit! Citovat
Prototype Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 běž si na něj vydělat a nemusíš se na nic ptát... Citovat
Negto Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 běž si na něj vydělat a nemusíš se na nic ptát... Má ban,asi si to musel hrozně říct,když si obnovil rok starý topic ...:dozey: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.