kvazzzi Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 čau , kdo hraje cod mw 2 na Leafu tak zakladam skupinu hracu mw 2 , aspon at nas je tak 10 at si muzem poradne zahrat :) ,kdo chce tak mi napiste , ID : pily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 FenixCZE muj nick na leafu ... cod 6 hraju zatim singl ale rad se do skupiny přidam :D třeba jen na coop ... MP hraju převážně o víkendech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Myslím že CoD MW 2 nemá coop nebo se pletu ? Jedině Special Ops na jedné konzoli s dvouma ovladači myslím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ja si te pridal zitra muzu dat ;) leaftag: MartyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 já jsem pro - Leaftag: Bajber - asi by se hrálo TDM na S&D ne? nebo i jiný mody a 5vs5 by bylo přímo parádní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 bylo by super aspon 4vs4 , muzete dneska okolo 21:00 ? ze by jsme se sesli a zahrali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 já bych hrál.. ale netušim co to ten leaf je? (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 já bych hrál.. ale netušim co to ten leaf je? (: klikni na odkaz v mem podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 pojďte :) teď se hraje, akorát chce to víc lidí :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 pojdte nekdo na leaf at muzem neco zahrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.