Sada23 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Zdravím. Tohle asi bude pravda ne? http://www.vgreleases.com/Xbox360/ReleaseDate-243262.aspx jen že jsem o tom neslyšel zatím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouzeftw Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 :D no nevim, doufam ze to bude pravda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 http://xbox360.ign.com/objects/020/020587.html Release Date : TBA (To be announced) Takže nejspíš nebude už teď, myslíš, že by to bylo Quarter4 2009 a ještě by nebyl žádný trailer? Na to rovnou zapomenout ne? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Tak to je asi nějaká hloupost. Minulý týden jsem viděl video na gametrailers.com, že GTA V se chystá na konec příštého roku (2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 dej sem pls odkaz na ten trailer :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Už jsem slyšel že na tom makají.... Ale než to bude to uplne doba dvou let.... Prozatím si musíme vystačit z GTA IV a ti co mají boxa tak s datadiskama... Ale prý časem mají být i na Playstation 3 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Už jsem slyšel že na tom makají.... Ale než to bude to uplne doba dvou let.... Prozatím si musíme vystačit z GTA IV a ti co mají boxa tak s datadiskama... Ale prý časem mají být i na Playstation 3 8) Uvažuje se, že vyjdou na PC, což by možná bylo reálné, jelikož Microsoft má exkluzivitu a vydal by to klasicky jako "Game for Vista (7)". S PS3 bych ale nepocital. Microsoft do toho strcil snad 50 miliony, takze si tu exklizivitu, alespon co se konzoli tyce, bude hlidat. Ale kdo vi, napakoval se už dost, tak třeba odproda "licenci" Sonakum za dalších 50 milionu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Tak se na to jukněte. Myslim že potěším majitele konzoli PS3, protože to vypadá na to, že tady GTA V uvidíme poprvé! http://www.videogamesblogger.com/2008/04/14/grand-theft-auto-5-release-date-expected-in-fall-2010.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 moc to prehanis to ze tam je obalů s ps3 k tomu fake obal neznamena ze to bude prvni vyjde to na stejno a navic resit to ted je zbytecny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 radsi to tu locknete az bude GTA 5 tak se neco objevi nebojte bude toho plny net... zbytecne se tu ted muzeme dohadovat kdy bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ticmaeu Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 pokud jsem dobře četl tak se předpokládá podzim 2011 což znamená ještě víc než rok, bohužel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Tak to tu trochu oživíme... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Ten maník ala znuděnej milionář mi trochu připomíná Roberta De Nira, má i takový pohyby, který měl v mafiánskejch filmech, se vsadím že se jím trochu inspirovali:-) pro mě jasná koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 I ten druhej běloch mi někoho připomíná.. A předobjednávka je nutnost !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Trailer pecka, uz jsem ho videl nekolikra, strasne se tesim vypada to nadherna (az na modely a animace pstav nekdy) na tri hlavni hrdiny se tesim, ikdyz franklin mi zatim prijde takovy dost nevyrazny :) No hlavne uz jsem zvedavej na nejaky gameplaye ktere v praxi ukazou to prepinani mezi postavama :) No uz aby to vyslo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Celkem maniak ten Trevor,nádherný trailer představující postavy. btw DeSmond z traileru bych neposuzoval jestli je výrazný nebo ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Posuzovat snad muzu a zatim se mi t tak zda, ikdyz verim ze budu nakonec spokojeny, zatim mi je ale ze vsech trech hlavnich hrdinu nejmene sympaticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MickeyY2K Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Ahoj nemáte někdo link na stažení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORG_iS Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Ahoj nemáte někdo link na stažení??? Joo tady se daji běžně sehnat likny na hru ktera ma vyjít za 8 měsíců. Úplná pohoda člověče ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.