Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak palit pro FW 1.61 ktery dodava hrejte?

xxx

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
na lite on zatim 1.61 neni, takze to asi tezko momentalne pujde koupit, jedine vymena mechaniky a to by bylo drazsi.

jinak jak palit hry na 1.61 ? nepatchovat, pak by ti nejeli.. s wawe 4 si 1.61 poradi.. takze stahnout, projet v abgx a vypalit

Koupil jsem v pátek Xko z hrejte Arcade + a na dotaz mi odpověděli, že má fw 1.61. Čtu tady spoustu názorů co se týká patchování a převodů wave a pořád v tom nemam nějak jasno. Na posletním ixtreme (tedy 1.61) by měly běžet všechny zálohovaný hry nebo ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
FW 1.61 je jen do verze wave4 a us se zacinaj vydavat novy hry z wave5 tak zase bude potreba udelat upgrade FW.Army of Two Th 40 Day us je myslim wave5 takze zatim patch nebo active iso.

fw 1.61 není jen do wawe 4. Je připraven na wawe 4 a wawe 5 hry, takže i na wawe 5 nebudete muset nic upravovat !!!

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj asi to není úplně ten samý problém, ale zkusím to. hry si dělám sám do nedávna jsem používal ABGX 1.0.1 přišla nová vlna a tak jsem pořídil new verzi abgx, ale jak mile ho použiju tak se mě při vypalování jakékoliv hry objevý error. Sector není dostupný je používan jinou aplikací WTF? Když, ale použiju byť na novou hru strý ABGX tak ISO sice nemám zkontrolované, ale hra se vypálí a jede. Kde je problém, mám někdo z vís podobnou zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu