adiZ Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Zdravím. Pište sem všichni, kdo jste tam něco nakoupili. Možná tam koupím přes internet PS3 Slim. Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto obchodem? Rychlost dodání, kvalita, personál.. Díky za všechny příspěvky! :P Odměním se thanks btw, posílají i normálně do bytu na adresu? na heureka.cz si stěžovali, že Praha je daleko atd, tak jsem si vyvodil, že prodávají jen v kamenném.. Jak to tedy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 caw,jediny co sem tam kupoval byly hry na PSP,dodání za 24h...reklk bych seriozni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Cau, S tímto krámem mám ty nejlepší zkušenosti. Ale vždy když jsem si něco objednal po internetu, tak jsem si pro to došel osobně nikdy jsem si to nenechal poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 caw,jediny co sem tam kupoval byly hry na PSP,dodání za 24h...reklk bych seriozni Došlo ti to poštou, nebo jsi bral osobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 kupoval sem tam nejaky hry na PSP aji prislusenstvi a 100% spokojenost nejsou sice nejlevnejsi ale rychle dodaj :cheesygrin: doporucuju a objednaval sem na dobírku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.