Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 chyba 80022A07

czman123

Otázka

Hello everybody..

mam takovou prosbicku..

uz asi 2 dny mi pri pokusu comparovat/porovnat profil s jinyma hracema moje ps3 ukazuje chybovy hlaseni a to 80022A07,nemuzu nikde najit vysvetleni tyhle chyby a tak potrebuju pomoc..prosím pouci me nekdo co je to za chybu?ani strejda google nema paru co se deje,nebo sem ji nenasel..Diky za pomoc,sony se vam za to odvdeci..:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Hello everybody..

mam takovou prosbicku..

uz asi 2 dny mi pri pokusu comparovat/porovnat profil s jinyma hracema moje ps3 ukazuje chybovy hlaseni a to 80022A07,nemuzu nikde najit vysvetleni tyhle chyby a tak potrebuju pomoc..prosím pouci me nekdo co je to za chybu?ani strejda google nema paru co se deje,nebo sem ji nenasel..Diky za pomoc,sony se vam za to odvdeci..:psp:

Už se to tu myslím někde taky řešilo, není to chyba u Tebe, ale nejspíš je to kvůli přetížení serverů Sony, taky mě to nešlo, občas třeba tak na 20. pokus. Ale když to zkusíš okolo půlnoci až do rána, tak to jde vždycky, teda mě jo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu